Γιοβάνοβιτς σε παίκτες: «Είστε οι κατάλληλοι για τον Παναθηναϊκό» (vid)

Γιοβάνοβιτς σε παίκτες: «Είστε οι κατάλληλοι για τον Παναθηναϊκό» (vid)

Τη μέρα των γενεθλίων του ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς βρήκε την ευκαιρία να βγάλει μία ομιλία, ευχαριστώντας τους παίκτες του Παναθηναϊκού για όσα έχουν καταφέρει μαζί.

Χθες, Σάββατο, 8/7 ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκλεισε τα 61 του χρόνια, με τα μέλη του Παναθηναϊκού να του ετοιμάζουν μία τούρτα έκπληξη και με τον προπονητή των «Πρασίνων» να βγάζει μία ομιλία που κέντρισε το ενδιαφέρον.

Στο ξενοδοχείο όπου και διαμένει η ομάδα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, μαζεύτηκαν όλοι στην ίδια αίθουσα μετά από νεύμα του προπονητή του «Τριφυλλιού» και ο Γιοβάνοβιτς τους μίλησε μέσα από την ψυχή του.

Διαβάστε επίσης: Ατάκα-έπος Δαδακαρίδη για Σλούκα: «Αν έκανα ταινία θα ήταν το θύμα και ο Πρίντεζης ο εκτελεστής» (vid)

Ο λόγος που έβγαλε ήταν στα ελληνικά και ο Χρήστος Κόντης μετέφραζε. Ευχαρίστησε τους πάντες για αυτά τα χρόνια που βρίσκονται μαζί στον Παναθηναϊκό, ζητώντας τους να μην αλλάξουν ποτέ.

Τόνισε πως απολαμβάνει το χρόνο που περνούν όλοι μαζί, λέγοντας τους πως δεν θα μπορούσε να φανταστεί πιο κατάλληλους ποδοσφαιριστές για τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε στην ομιλία του ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς:

«Θέλω να σας ευχαριστήσω για τις ευχές σας. Είναι τα τρίτα γενέθλια που περνάω μαζί σας και θέλω να σας ευχαριστήσω γι’ αυτό, γιατί αν δεν ήμουν μαζί σας, θα ήμουν με την οικογένειά μου. Θέλω να σας ευχηθώ ότι καλύτερο για σας και τις οικογένειές σας. Θέλω να μην αλλάξετε. Να είστε έτσι ακριβώς όπως ήσαστε μαζί μου τα τελευταία δύο χρόνια. Πραγματικά απολαμβάνω τον χρόνο μου μαζί σας. Ο Παναθηναϊκός και σε μένα και σε σας δίνει σαν ομάδα τεράστια κίνητρα ώστε να δουλέψουμε και να είμαστε αντάξιοι των προσδοκιών των ανθρώπων που πιστεύουν σε μας. Θέλω να συνεχίσετε να απολαμβάνετε τις στιγμές σας στον Παναθηναϊκό και να προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πάντα για να είμαστε εκεί που πρέπει να είμαστε. Είναι μία ιστορική ομάδα κι εσείς είστε οι κατάλληλοι παίκτες αυτή τη στιγμή για να την αντιπροσωπεύετε. Μην αλλάξετε καθόλου, είμαι πολύ χαρούμενος με σας. Σας ευχαριστώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ