Ατάκα-έπος Δαδακαρίδη για Σλούκα: «Αν έκανα ταινία θα ήταν το θύμα και ο Πρίντεζης ο εκτελεστής» (vid)

Ατάκα-έπος Δαδακαρίδη για Σλούκα: «Αν έκανα ταινία θα ήταν το θύμα και ο Πρίντεζης ο εκτελεστής» (vid)

Με άκρως χιουμοριστικό τρόπο σχολίασε ο ηθοποιός Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, γνωστός για την αγάπη του στον Ολυμπιακό, τη μετακίνηση του Σλούκα στον Παναθηναϊκό.

Το AegeanBall Festival που διεξάγεται για ακόμα μία χρονιά στη Σύρο με τη συμμετοχή σπουδαίων αθλητών αλλά και ανθρώπων από τον καλλιτεχνικό χώρο, δεν θα μπορούσε να μείνει… ανεπηρέαστο από το θέμα των ημερών, που δεν είναι άλλο από τη μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό.

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες από τον χώρο του θεάματος, ο ηθοποιός Πυγμαίων Δαδακαρίδης, ο οποίος στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της Cosmote TV, κλήθηκε να σχολιάσει τη μεταγραφή που προκάλεσε κρότο.

Διαβάστε επίσης: Διπλό χτύπημα με Ιμπόρα, Κίνι ο Ολυμπιακός – Μάχη Κορδόν και για Μάρκο Αντρέ

Γνωστός για τα «ερυθρόλευκα» αισθήματά του και την αγάπη προς τον Ολυμπιακό αρχικά ανέφερε: «Δε θέλω να το σχολιάσω. Οι αθλητές είναι επαγγελματίες. Εμείς είμαστε οπαδοί των ομάδων, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ, είμαστε ερωτευμένοι με τις ομάδες μας. Καταλαβαίνω οι αθλητές είναι επαγγελματίες, αλλά νομίζω ότι υπάρχουν κάποιες γραμμές που δεν τις περνάς».

Στη συνέχεια, πρόσφερε μια ιδιαίτερα χιουμοριστική ατάκα, καθώς ερωτηθείς για το αν έκανε κάστινγκ σε ταινία ποιον ρόλο θα έδινε στον Γιώργο Πρίντεζη, απάντησε: «Στον Πρίντεζη θα έδινα το ρόλο του εκτελεστή, το θύμα θα ήταν ο Σλούκας»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ