Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού ο Μπατουμπίνσικα (pic)

Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού ο Μπατουμπίνσικα (pic)

O Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωση του Κονγκολέζου κεντρικού αμυντικού, Ντίλαν Μπατουμπίνσικα, της Φαμαλικάο, για ενίσχυση στα στόπερ.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει ο Παναθηναϊκός με την επιστροφή του στην Αθήνα από την Αυστρία θα εντείνει τις προσπάθειές του για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού, με τον Ντίλαν Μπατουμπίνσικα της Φαμαλικάο να βρίσκεται ψηλά στη λίστα των «Πρασίνων».

Ο Κονγκολέζος στόπερ την περσινή σεζόν αγωνιζόταν δανεικός από την ομάδα της Βραζιλίας στη Μακάμπι Χάιφα του Ισραήλ, παίζοντας συνολικά με τη φανέλα της Μακάμπι σε 33 παιχνίδια σημειώνοντας 2 γκολ.

Διαβάστε επίσης: «Μπαμ με Χάουαρντ ο Ολυμπιακός!» (pic, vids)

Ο 27χρονος που αγωνίστηκε και στους ομίλους του Champions League, με τους Ισραηλινούς, έχει χρηματιστηριακή αξία 1.2 εκατ. ευρώ, ενώ δεσμεύεται με τη Φαμαλικάο (όπου και επέστρεψε μετά τον δανεισμό του), με συμβόλαιο έως το 2025.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Footmercato», ο Παναθηναϊκός βρίσκεται μέσα στις ομάδες που εξετάζουν την περίπτωση του Μπατουμπίνσικα μαζί με τις Μπορντό, Σεντ Ετιέν και Γρανάδα.

Προτεραιότητα του παίκτη φαίνεται πως είναι η επιστροφή στη Γαλλία, καθώς έχει και γαλλική υπηκοότητα και έχει ζήσει αρκετά χρόνια στη χώρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ