Στην Ελλάδα και το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Κίνι (vid)

Στην Ελλάδα και το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Κίνι (vid)

Ο Ισπανός έφτασε το απόγευμα της Δευτέρας (10/7) στη χώρα μας, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό...

Μετά την άφιξη του Βιθέντε Ιμπόρα την «σκυτάλη» πήρε ο Κίνι με τον 33χρονο Ισπανό μπακ, να «πατά» Ελλάδα πριν από λίγα λεπτά, προκειμένου να ολοκληρώσει την μετακίνηση του στον Ολυμπιακό.

Ο Κίνι όπως έχουμε γράψει είναι ένας παίκτης που παίζει στη θέση του δεξιού μπακ και είναι γνωστός στον Μαρτίνεθ καθώς τον είχε στη Γρανάδα, ενώ στους ερυθρόλευκους θα είναι μία πολύτιμη λύση μαζί με τον Ροντινέι.

Διαβάστε επίσης: Η πρώτη ομιλία του Αντόνιο Κορδόν στον Ολυμπιακό, οι στόχοι, οι μεταγραφές και οι ανάγκες του Μαρτίνεθ

Η πορεία του Κίνι 

Ο 33χρονος άσος ξεκίνησε την καριέρα του από την Λουσένα με την οποία κατέγραψε 38 συμμετοχές για να πάρει την «σκυτάλη» η δεύτερα ομάδα της Ρεάλ μετρώντας 40 συμμετοχές στη La Liga 2. Από την σεζόν 14/15 μέχρι τη σεζόν 16/17 αγωνίστηκε με τη φανέλα της Ράγιο Βαγιεκάνο, από την οποία μεταπήδησε τη σεζόν 17/18 στη Γρανάδα της οποίας ήταν μέλος μέχρι πριν από λίγες μέρες, έχοντας καταγράψει με τη φανέλα της 142 συμμετοχές έχοντας απολογισμό, ένα τέρμα και 4 ασίστ.

Αναλυτικά οι πρώτες του δηλώσεις: 

«Πολύ χαρούμενος που θα ξαναβρώ τον Κορδόν και τον Μαρτίνεθ, ανυπομονώ να ξεκινήσω στην νέα μου ομάδα»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ