Ο κοινός παρανομαστής στην ιστορία Ιμπόρα, Κίνι, Ολυμπιακός

Ο κοινός παρανομαστής στην ιστορία Ιμπόρα, Κίνι, Ολυμπιακός

Ντιέγκο Μαρτίνεθ και Αντόνιο Κορδόν ετοιμάζονται να ντύσουν στα ερυθρόλευκα δύο δικά τους παιδιά (Ιμπόρα, Κίνι), με τα κοινά στοιχεία που συνδέουν τους δύο άσους να είναι αρκετά...

Ο νέος Ολυμπιακός του Ντιέγκο Μαρτίνεθ «χτίζεται» στην Αυστρία, με τον Ισπανό τεχνικό να έχει αρχίσει να βάζει τις δικές του πινελιές στους Πειραιώτες. Ωστόσο παράλληλα με την δουλειά που ρίχνουν στο γήπεδο οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, «τρέχει» και ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας.

Έτσι οι ερυθρόλευκοι έχουν μπει στην τελική ευθεία, ώστε να ανοίξουν λογαριασμό στο φετινό μεταγραφικό παζάρι. Ντιέγκο Μαρτίνεθ και Αντόνιο Κορδόν βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή, με σκοπό την ενίσχυση του ρόστερ, με τις εξελίξεις να αναμένονται ραγδαίες.

Διαβάστε επίσης: Ο Σλούκας, ο Ιτούδης και ο Ντόρσεϊ – «Μπλόφα» ή αλλαγή πορείας για τον Ολυμπιακό

Διαβάστε επίσης: Ο Σλούκας, ο Ιτούδης και ο Ντόρσεϊ – «Μπλόφα» ή αλλαγή πορείας για τον Ολυμπιακό

Άλλωστε ήδη έχουμε μπροστά μας τις δύο περιπτώσεις που προβάρουν τα ερυθρόλευκα και ο λόγος φυσικά για τους Βιθέντε Ιμπόρα και Κίνι, με τα κοινά στοιχεία που συνδέουν τους δύο να είναι αρκετά…

Πάμε να τα δούμε: 

  • Τόσο ο Κίνι όσο και ο Ιμπόρα έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν με τον Μαρτίνεθ. Ο Κίνι είναι γνωστός στον Μαρτίνεθ καθώς τον είχε ως παίκτη στη Γρανάδα (2018-21), ενώ από την άλλη ο 35χρονος μέσος συνυπήρξε με τον τεχνικό των Πειραιωτών, στη Σεβίλλη (2013), όταν αυτός ήταν βοηθός των Μίτσελ και Έμερι.
  • Η παραπάνω συνθήκη δίνει στον Ολυμπιακό την ευκαιρία να κερδίσει χρόνο μιας και προσθέτει στη φαρέτρα του, δύο άσους οι οποίοι και γνωρίζουν την φιλοσοφία του προπονητή, αλλά και τα «θέλω» του κάτι που είναι αρκετά σημαντικό, όντας θες να εντάξης ένα νέο μέλος στην ομάδα σου.
  • Και οι δύο είναι Ισπανοί, κάτι που σημαίνει πως γνωρίζουν καλά το ισπανικό μοντέλο ποδοσφαίρου το οποίο θέλει να περάσει στους Πειραιώτες τόσο ο Μαρτίνεθ όσο και ο Κορδόν.
  • Έρχονται στον Ολυμπιακό γνωρίζοντας από την αρχή πως έχουν την εμπιστοσύνη του προπονητή και ξέροντας πως ο ρόλος τους στην ομάδα θα είναι εξαρχής αρκετά σημαντικός.
  • Επίσης μιλάμε για δύο παίκτες οι οποίοι έχουν δείξει στον Μαρτίνεθ αυτά που μπορούν να κάνουν, άρα μειώνεται το οποίο ενδεχόμενο… ρίσκο
  • Δύο παίκτες με αρκετά… χιλιόμετρα στο Ισπανικό ποδόσφαιρο (Ιμπόρα, 399 συμμ. + 4 Europa League με Σεβίλλη, Κίνι 248 συμμ.)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ