Παναθηναϊκός : Θέλει τα διπλά χρήματα για να ανανεώσει ο Λουντ

Παναθηναϊκός : Θέλει τα διπλά χρήματα για να ανανεώσει ο Λουντ

Δυσκολεύει η παραμονή του Ρόμπιν Λουντ στον Παναθηναϊκός, καθώς ο Φινλανδός μέσος ζητάει διπλασιασμό των ετήσιων αποδοχών του.

Μειώνονται οι πιθανότητες για παραμονή του Ρόμπιν Λουντ στον Παναθηναϊκό. Ο Φινλανδός μέσος του τριφυλλιού έχει προθέσεις μεν να μείνει στην ομάδα, αλλά οι οικονομικές απαιτήσεις του είναι «αλμυρές» για την ομάδα.

Ο Λουντ θα έχει σήμερα συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Βασίλη Κωνσταντίνου ώστε να μιλήσουν για το ζήτημα της ανανέωσης του συμβολαίου του παίκτη. Ο τελευταίος έχει εκφράσει τις προθέσεις του να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ωστόσο, η περίπτωσή του είναι κάθε άλλο παρά εύκολη. Αυτό διότι ο Λουντ θέλει τουλάχιστον διπλασιασμό των ετήσιων αποδοχών του, δηλαδή από 150.000 να ανέβει στις 300.000 ευρώ, σύμφωνα με την εφημερίδα Πράσινη.

Η διοίκηση του συλλόγου είναι αυτή που γνωρίζει αν έχει τη δυνατότητα να ικανοποιήσει το αίτημα του ποδοσφαιριστή. Στη σημερινή συνάντηση θα φανούν οι προθέσεις της, ενώ να αναφερθεί ότι για τον Λουντ ενδιαφέρονται ομάδες εντός και εκτός των ελληνικών συνόρων, γεγονός το οποίο δεν είναι αμελητέο για τον Παναθηναϊκό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ