Προ των πυλών του Παναθηναϊκού ο Μπράμπετς: Έτσι καλύπτει το κενό του ο Άρης

Προ των πυλών του Παναθηναϊκού ο Μπράμπετς: Έτσι καλύπτει το κενό του ο Άρης

Ο Γιάκουμπ Μπράμπετς ετοιμάζει βαλίτσες για Αθήνα καθώς προβάρει τη φανέλα του Παναθηναϊκού, την ώρα που ο Άρης φαίνεται πως έχει ήδη εντοπίσει τους αντικαταστάτες του.

Η φημολογία για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Γιάκουμπ Μπράμπετς υπήρχε εδώ και μέρες, ωστόσο την Τρίτη (11/7) φαίνεται πως οι «πράσινοι» πήγαν την υπόθεση ένα βήμα παρακάτω. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το «τριφύλλι» κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Άρη για την απόκτηση του Τσέχου αμυντικού και το deal μεταξύ των δύο ομάδων μοιάζει να είναι θέμα ωρών.

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να δίνει στον Άρη ένα ποσό κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ συν κάποια μπόνους, με την πρόταση να αναμένεται να γίνει αποδεκτή από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Εκτός από το ότι οικονομικά φαίνεται ιδιαίτερα συμφέρουσα για έναν ποδοσφαιριστή που αποκτήθηκε ως ελεύθερος και σε έναν μήνα μπαίνει στα 31 του χρόνια, είναι και επιθυμία του ίδιου του παίκτη να πάει στους «πράσινους».

Διαβάστε επίσης: Ο Χίγκινς, ο Ιτούδης και η «καραμπόλα» με Ντόρσεϊ και Ολυμπιακό

Ο Άρης πάντως φαίνεται πως ήταν έτοιμος γι’ αυτή την εξέλιξη καθώς ήδη έχει δρομολογήσει τις διαδικασίες για την αντικατάσταση του Μπράμπετς, αποκτώντας μάλιστα δύο ποδοσφαιριστές. Ο ένας θα είναι όπως όλα δείχνουν ο παλιός γνώριμος, Λίντσεϊ Ρόουζ, που από το 2021 αγωνίζεται στη Λέγκια Βαρσοβίας και μπαίνει φέτος στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τους Πολωνούς.

Ο 31χρονος άσος δεν είναι στα βασικά πλάνα του προπονητή του, πέρσι είχε μόλις 17 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και φαίνεται πως ο δρόμος για την επιστροφή στο «Κλ. Βικελίδης» είναι ανοιχτός. Ο Άρης όμως ψάχνει και άλλον αμυντικό ώστε να συνθέσει τετράδα στα στόπερ μαζί με τους Φαμπιάνο, Αηδόνη και φέρεται να έχει στο στόχαστρό του τον πολύπειρο Ισπανό, Βίκτορ Ρουίθ.

Πρόκειται για έναν παίκτη με πολλές παραστάσεις αφού έχει καταγράψει 287 συμμετοχές στη La Liga ενώ έχει αγωνιστεί στις κορυφαίες ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Κυκλοφορεί ελεύθερος μετά την αποχώρησή του από την Μπέτις, με το όνομά του πάντως να μην επιβεβαιώνεται μέχρι στιγμής από τον Άρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ