Τεστ Νο2 για τον Ολυμπιακό κόντρα στη Νόρτζελαντ

Τεστ Νο2 για τον Ολυμπιακό κόντρα στη Νόρτζελαντ

Νέο φιλικό για τον Ολυμπιακό που αντιμετωπίζει την ισχυρή Νόρτζελαντ (12.45) - Επέστρεψε ο Φορτούνης - Βίντεο έδειξε χθες το απόγευμα ο Μαρτίνεθ.

Δεύτερο φιλικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό στην Αυστρία, σε όχι ακριβώς… φιλική ώρα για το ελληνικό κοινό. Οι Ερυθρόλευκοι του Ντιέγκο Μαρτίνεθ αντιμετωπίζουν την Νόρτζελαντ (12:45, CosmoteSport) και φυσικά η αναμέτρηση αναμένεται με ενδιαφέρον.

Αφενός διότι οι Δανοί αποτελούν τον ισχυρότερο αντίπαλο σε Αυστριακό έδαφος. Αφετέρου διότι ο Ολυμπιακός πλέον έχει προχωρήσει στα βαθιά του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του. Είναι από τις 5 Ιουλίου στο Μιλς, είναι ήδη ενταγμένοι στο πρόγραμμα και οι Βιθέντε Ιμπόρα και Κίνι που αποτελούν τα πρώτα τους μεταγραφικά αποκτήματα.

Διαβάστε επίσης: Η «γραμμή» του Κορδόν, η δήλωση-μήνυμα και η εφαρμογή του πλάνου από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ

Άρα λοιπόν η «εικόνα» από το μεσημεριανό τεστ μπορεί να δώσει κάποια επιπλέον στοιχεία για την εξέλιξη της δουλειάς που γίνεται στον Ολυμπιακό. Δεν αποκλείεται καθόλου να δούμε σήμερα τους δύο Ισπανούς για πρώτη φορά με τα Ερυθρόλευκα.

Και λογικά θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε όλους τους παίκτες που έχει ο Μαρτίνεθ μαζί του, ίσως πλην του Φίλιπ Ζινκερνάγκελ που και χθες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Να δούμε δηλαδή για πρώτη φορά φέτος τον Ινμπόμ Χουάνγκ (δεν αγωνίστηκε το Σάββατο κόντρα στη Σλοβάτσκο) αλλά και τον Κώστα Φορτούνη που δεν προπονήθηκε λόγω κούρασης το απόγευμα της Τετάρτης.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ χθες μοίρασε το πρόγραμμα της ημέρας στα «δύο». Προπόνηση στο γήπεδο το πρωί, βίντεο το απόγευμα στο ξενοδοχείο πριν από το φιλικό προκειμένου να κάνει τις παρατηρήσεις του από το πρώτο τεστ στην Αυστρία αλλά και να δώσει συγκεκριμένης οδηγίες για το σημερινό.

Θυμίζουμε πως, η Νόρτζελαντ, έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις στις 10 Αυγούστου, για τα προκριματικά του Europa Conference League ενώ σε δέκα μέρες ξεκινά και στο πρωτάθλημα της χώρας της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ