Τζόγος με Παλομίνο- Ποιοι κοντράρουν τον Ολυμπιακό για τον Αργεντινό

Τζόγος με Παλομίνο- Ποιοι κοντράρουν τον Ολυμπιακό για τον Αργεντινό

Η Κάλιαρι, ο Ολυμπιακός αλλά και μια… πραγματικότητα για τον Χοσέ Λουίς Παλομίνο...

Θέμα ημερών είναι πλέον η αποχώρηση του Χοσέ Λουίς Παλομίνο από το Μπέργκαμο. Η Αταλάντα ετοιμάζεται να κάνει πράξη την επιθυμία του 33χρονου στόπερ να αλλάξει περιβάλλον και φυσικά ο Ολυμπιακός κάθε άλλο παρά αδιάφορος είναι για την έκβαση αυτής της ιστορίας.

Ασχολούνται οι Ερυθρόλευκοι με την περίπτωση του 33χρονου Αργεντινού. Βλέπουν σε αυτόν έναν ποδοσφαιριστή με μεγάλη εμπειρία που μπορεί να ηγηθεί της πρώτης γραμμής της ομάδας τους. Και με βάση πληροφορίες από την Ιταλία, έχουν μπει για τα καλά στο… κόλπο για την απόκτηση του. Σε καμία περίπτωση όμως δεν πρόκειται για εύκολη υπόθεση. Ο Παλομίνο έχει ήδη στα χέρια του μια πρόταση από τον Ιταλικό νότο και συγκεκριμένα από την Κάλιαρι, ενώ πλέον έχουν μπει στο παιχνίδι και ομάδες από την Αργεντινή με δέλεαρ φυσικά την ευκαιρία να κλείσει την καριέρα του στην πατρίδα του.

Διαβάστε επίσης: Γιατί ο Βούκσεβιτς μπορεί να γίνει το κλειδί του καλοκαιριού στο λιμάνι

Λείπει πλέον εννέα ολόκληρα χρόνια από την Αργεντινή ο Παλομίνο που το 2014 μετακόμισε από την Αρχεντίνος Τζούνιορς στη Μετς. Και αυτό φυσικά έχει πάντα τη σημασία του για έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην άλλη άκρη του… κόσμου. Ο Ολυμπιακός πάντως επιμένει. Και είναι στο κόλπο για τα «καλά». Μένει λοιπόν να δούμε ποια θα είναι η εξέλιξη σε αυτή την ιστορία…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ