Ολυμπιακός: Συνεχίζεται η δουλειά στο Μιλς της Αυστρίας (vids)

Ολυμπιακός: Συνεχίζεται η δουλειά στο Μιλς της Αυστρίας (vids)

Οι παίκτες του Ντιέγκο Μαρτίνεθ συνεχίζουν την προετοιμασία τους στην Αυστρία ενόψει της νέας σεζόν.

Δυναμικά συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού στο Μιλς της Αυστρίας, με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να δουλεύει με τους παίκτες του, με σκοπό να βάλουν τις βάσεις για μια ακόμη απαιτητική σεζόν, τόσο σε Ελλάδα, όσο και σε Ευρώπη.

Οι Ερυθρόλευκοι είδαν χθες (12/7) τα δύο νέα μεταγραφικά τους αποκτήματα, Βιθέντε Ιμπόρα και Κίνι, να μπαίνουν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και να αρχίζουν να γνωρίζονται μέσα στο γήπεδο με τους καινούργιους τους συμπαίκτες.

Θυμίζουμε πως αύριο (14/7, 13:00) οι Πειραιώτες θα δώσουν το δεύτερο φιλικό τους στο Μιλς, καθώς θα αντιμετωπίσουν τη Νόρτζελαντ από τη Δανία, σε ένα ιδανικό παιχνίδι που θα δώσει την ευκαιρία στον Ισπανό τεχνικό να δοκιμάσει νέα πράγματα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Κώστας Φορτούνης επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα και τέθηκε στη διάθεση του Μαρτίνεθ. Από την άλλη, ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ είναι μέρα με τη μέρα καλύτερα και σήμερα το πρωί έλαβε μέρος στις ασκήσεις.

Το10.gr βρίσκεται στην Αυστρία και μέσα από τα παρακάτω βίντεο μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τις προπονήσεις των Ερυθρόλευκων.

Δείτε τα βίντεο:

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ