Δεν πάει Κορωπί ο Κωνσταντίνου – Πιθανή ενημέρωση των παικτών από Νταμπίζα

Δεν πάει Κορωπί ο Κωνσταντίνου – Πιθανή ενημέρωση των παικτών από Νταμπίζα

Ανατροπή δεδομένων στον Παναθηναϊκό μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Όπως αποκάλυψε πριν από λίγο to10.gr, ο Νίκος Νταμπίζας έχει πιάσει ήδη δουλειά ως νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας και αναμένεται να συναντηθεί με τον Ρόμπιν Λουντ για την ανανέωση του συμβολαίου του, ενώ είναι πιθανό να ενημερώσει και τους ποδοσφαιριστές για τις πληρωμές. Είχε γίνει γνωστό […]

Ανατροπή δεδομένων στον Παναθηναϊκό μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Όπως αποκάλυψε πριν από λίγο to10.gr, ο Νίκος Νταμπίζας έχει πιάσει ήδη δουλειά ως νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας και αναμένεται να συναντηθεί με τον Ρόμπιν Λουντ για την ανανέωση του συμβολαίου του, ενώ είναι πιθανό να ενημερώσει και τους ποδοσφαιριστές για τις πληρωμές.

Είχε γίνει γνωστό από χθες πως άνθρωπος της ομάδας, με επικρατέστερο τον Βασίλη Κωνσταντίνου, θα πήγαινε σήμερα στο Κορωπί για να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές και να τους ενημερώσει για τις πληρωμές, αν και πότε θα υπάρξουν και τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και στο εξής.

Ωστόσο, ασφαλείς πληροφορίες του to10.gr αναφέρουν πως η επίσκεψη δεν θα πραγματοποιηθεί και ο Βασίλης Κωνσταντίνου δεν θα πάει στο προπονητικό κέντρο. Όχι γιατί δεν έχει τι να πει στους ποδοσφαιριστές, αλλά γιατί μετά τις τελευταίες εξελίξεις, είναι πολύ πιθανό πλέον να αναλάβει και αυτό το θέμα ο Νίκος Νταμπίζας.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, κάτι τέτοιο να γίνει αύριο, με τον Νταμπίζα να ενημερώνει τους παίκτες για τις προθέσεις της διοίκησης, η οποία είναι διατεθειμένη να τους εξοφλήσει και τον μήνα Φεβρουάριο προκειμένου να μην έχουν το δικαίωμα της προσφυγής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ