ΠΑΟΚ : Ψάχνεται για… μονιμοποίηση του Ζαμπράνο

ΠΑΟΚ : Ψάχνεται για… μονιμοποίηση του Ζαμπράνο

Προετοιμασία για να μην βρεθεί προ εκπλήξεων, κάνει ο ΠΑΟΚ έχοντας πρόθεση να αποκτήσει το 100% των δικαιωμάτων του Κάρλος Ζαμπράνο.

Μια από τις πιο ακριβές μεταγραφές στην ιστορία του προτίθεται να κάνει ο Δικέφαλος, για τα «μάτια» του Κάρλος Ζαμπράνο. Ο Περουβιανός κεντρικός αμυντικός ήρθε κυριολεκτικά στο… παρά ένα της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, αλλάζοντας άρδην την αμυντική εικόνα της ομάδας και σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι πληροφορίες από την Ρωσία, το έδαφος για την μονιμοποίηση του στην Θεσσαλονίκη είναι πρόσφορο.

Ο 28χρονος στόπερ ήρθε και έκανε αμέσως αισθητή την παρουσία του στην αμυντική γραμμή του Δικεφάλου και όσο περνάει ο καιρός, τόσο περισσότερο κοντά έρχεται ο ΠΑΟΚ και η Ρούμπιν Καζάν για την αγορά του ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Arena Press» στο deal ανάμεσα στις δυο πλευρές, υπάρχει ρήτρα αγοράς του Ζαμπράνο στα 3.000.000 ευρώ. Η λεπτομέρεια που κάνει την διαφορά στην περίπτωση του Περουβιανού σε σχέση με άλλους δανεισμούς, είναι πως οι Ρώσοι φαίνεται πως προτίθενται να τον παραχωρήσουν και με ένα ποσό λιγότερο της ρήτρας, αφού προηγηθεί ένα μικρό «παζάρι» από πλευράς ΠΑΟΚ.

Το σίγουρο είναι ότι ο ΠΑΟΚ έχει «σύμμαχο» τον παίκτη στην προσπάθεια αγοράς του, όπως κάτι ανάλογο συνέβη και κατά την διάρκεια της προσπάθειας δανεισμού του, στα τελειώματα της θερινής μεταγραφικής περιόδου…

ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΣΑΝ… ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Από την πρώτη ημέρα που βρίσκεται στον ΠΑΟΚ ο Κάρλος Ζαμπράνο, έχει δηλώσει επισήμως (αλλά και ανεπισήμως) πως οι συνθήκες τόσο για αυτόν, όσο και για την οικογένεια του είναι ιδανικές. Ο Ζαμπράνο εδώ και λίγο καιρό, μετά τις απαραίτητες ενέργειες και της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, έχει και τα παιδιά του μαζί, κάτι που τον κάνει πολύ πιο ήρεμο και πιο χαρούμενο.

Η συμπεριφορά των ανθρώπων του Δικεφάλου, η αγάπη που του δίνει ο κόσμος καθημερινά, αλλά και η διαβίωση στην Θεσσαλονίκη έχουν «σκλαβώσει» τον 28χρονο κεντρικό αμυντικό, που μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον ΠΑΟΚ, όπου σταθεί και όπου βρεθεί. Το Καζάν σίγουρα δεν μπορεί να συγκριθεί με την Θεσσαλονίκη και αυτό το έχει αντιληφθεί ήδη ο Ζαμπράνο, που από την πλευρά του θα βάλει το… χέρι του για να παραμείνει μόνιμα με την «ασπρόμαυρη» φανέλα. Αν όλα αυτά συνδυαστούν και με μια κατάκτηση τίτλου που σημαίνει και συμμετοχή στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, τότε οι πιθανότητες παραμονής για τον Περουβιανό αυξάνονται.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Πολύ σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της μεταγραφής του «Κάιζερ» στον ΠΑΟΚ είναι και το αν θα καταφέρει το Περού να περάσει στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας μετά από 25 χρόνια απουσίας από ανάλογη διοργάνωση. Οι «Ίνκας» θα παίξουν σε δυο αγώνες μπαράζ κόντρα στην Νέα Ζηλανδία την θέση τους στο Μουντιάλ και εφόσον τα προγνωστικά επαληθευτούν και περάσουν, τότε ο Κάρλος Ζαμπράνο αναμένεται να επιστρέφει στα πλάνα του Ρικάρντο Γκαρέκα.

Ο Ζαμπράνο έχει να αγωνιστεί με την εθνική του ομάδα, από τις 24 Μαρτίου 2016 και το 2-2 απέναντι στην Βενεζουέλα, ωστόσο σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από το Περού, ο Γκαρέκα θα τον επαναφέρει στα της εθνικής. Σε μια τέτοια περίπτωση, είναι εύκολο να καταλάβει κανείς πως η τιμή του 28χρονου θα ανέβει στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, όπως και για κάθε άλλο παίκτη που θα συμμετάσχει στο Μουντιάλ. Για αυτό δεν είναι απίθανο οι εξελίξεις για την αγορά του Ζαμπράνο να αρχίζουν και πολύ νωρίτερα από το τέλος του δανεισμού του…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ