Προχωρημένες επαφές ΠΑΟΚ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας για Καρασκάλ

Προχωρημένες επαφές ΠΑΟΚ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας για Καρασκάλ

Ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με δημοσίευμα βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τον Κολομβιανό μεσοεπιθετικό Χόρχε Καρασκάλ.

Μια από τις προτεραιότητες του μεταγραφικού σχεδιασμού του ΠΑΟΚ είναι η απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού, που θα τον κάνει πιο επικίνδυνο αλλά και αποτελεσματικό απέναντι στις αντίπαλες άμυνες.

Για τον σκοπό αυτό, όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται ήδη σε επαφές με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την απόκτηση του Χόρχε Καρασκάλ. Ο 25χρονος διεθνής Κολομβιανός αγωνίζεται κυρίως ως μεσοεπιθετικός ενώ έχει την δυνατότητα να καλύψει και την αριστερή πτέρυγα, συγκλίνοντας προς τα μέσα αφού είναι δεξιοπόδαρος.

Διαβάστε επίσης: Τανούλη και στο ποδόσφαιρο ο Ολυμπιακός: Έντονη φημολογία για τον αδερφό του σέντερ

Αποκτήθηκε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας πέρσι το καλοκαίρι έναντι 6 εκατομμυρίων ευρώ και είχε μια καλή σεζόν στη Ρωσία με 6 γκολ και 6 ασίστ σε 34 ματς πρωταθλήματος και Κυπέλλου, το οποίο κατέκτησε μάλιστα με την ομάδα του κόντρα στην Κράσνονταρ.

Όπως αναφέρει ο Ρομάνο, ο ΠΑΟΚ συζητά με τον ρωσικό σύλλογο για την απόκτηση του παίκτη έναντι 4.5 εκατομμυρίων ευρώ συν ρήτρα μεταπώλησης που θα φτάνει το 50%, ενώ έχει ήδη προταθεί στον Καρασκάλ συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ