ΠΑΟΚ: Νίκη με 4-1 επί της Αλ Τααβόν σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα

ΠΑΟΚ: Νίκη με 4-1 επί της Αλ Τααβόν σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 4-1 σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα της Αλ Τααβόν, με σκόρερ τους Τζίμα, Μουργκ και Βρακά.

Σε φιλικό αγώνα προπονητικού χαρακτήρα στην Ολλανδία, στο Τέχελεν, ο ΠΑΟΚ νίκησε με 4-1 τη σαουδαραβική Αλ Τααβόν, ενώ αύριο (16/7, 19:00) ο «Δικέφαλος» θα αντιμετωπίσει την Βέστερλο, σε πολύ πιο δυνατό παιχνίδι.

Η σαουδαραβική ομάδα αιφνιδίασε όταν προηγήθηκε στο σκορ στο ξεκίνημα με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μιντράν, για να ισοφαρίσει στο 33΄ ο Τζίμας με ωραίο πλασέ ύστερα από σέντρα του Ζίφκοβιτς.

Διαβάστε επίσης: Τι είδε ο Μαρτίνεθ και γιατί επέμεινε για Ιμπόρα

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε 1-1 αλλά στο δεύτερο ο ΠΑΟΚ ανέβασε ταχύτητα και πέτυχε άλλα τρία γκολ έχοντας για πρωταγωνιστή τον Βρακά.

Από κλέψιμο του νεαρού παίκτη ο Μουργκ με σουτ έδωσε προβάδισμα στον «Δικέφαλο», στο 57΄, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Βρακάς εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ, η μπάλα χτύπησε στο κεφάλι αμυντικού και το 3-1 ήταν γεγονός.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 72΄, όταν ο Βιεϊρίνια από αριστερά σέντραρε στο δεύτερο δοκάρι για τον Λύρατζη, ο δεξιός μπακ του Λουτσέσκου «έστρωσε» την μπάλα στον… αριστερό και ο Βρακάς την έστειλε στα δίχτυα.

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς (60΄ Ταλιχμανίδης), Τσαούσης (60΄ Βιεϊρίνια), Μπάμπα (69΄ Λύρατζης), Νάσμπεργκ (60΄ Παναγιώτου), Κουλιεράκης, Βρακάς, Γιαξής, Μουργκ, Σ. Τζίμας (46΄ Γκορντεζιάνι), Ζίβκοβιτς Ρικάρντο (60΄ Κανίς)

Αλ Τααβόν: Μάιλσον, Γκαμντί, Σαλούλι, Κάντις, Σααντ, Ασράφ, Μεδράν, Φλάβιο, Μπαχσέν, Αλ Αμρί, Ταβάμπα. Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν επίσης οι: Αλ Χασάν, Αλ Μαχντιουί, Αλ Μουγκάις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ