Sun: «Επαφές ΑΕΚ και Λέστερ για τον Βέστεργκααρντ»

Sun: «Επαφές ΑΕΚ και Λέστερ για τον Βέστεργκααρντ»

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Αγγλία, η ΑΕΚ έχει έρθει σε επαφή με τη Λέστερ για την απόκτηση του Γιάνικ Βέστεργκααρντ.

Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Γιανίκ Βέστεργκααρντ της Λέστερ, αποκαλύπτει η αγγλική «Sun», αναφέροντας μάλιστα πως η «Ένωση» έχει έρθει σε επαφή με τις «αλεπούδες» για τη μεταγραφή του Δανού κεντρικού αμυντικού.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα η ΑΕΚ είναι διατεθειμένη να δώσει κάτι παραπάνω από 4,5 εκατομμύρια ευρώ για να κάνει δικό της τον 30χρονο στόπερ, ποσό αρκετά χαμηλότερο από αυτό που θα ήθελε η Λέστερ.

Διαβάστε επίσης: Το 9% του Ελ Αραμπί, εξηγεί τι συμβαίνει με τον Μαροκινό…

Καταλήγοντας το ρεπορτάζ αναφέρει πως «η Λέστερ θέλει να ανακτήσει μέρος από τα 15 εκατ. λίρες που δαπάνησε (περίπου 17,5 εκατ ευρώ), αλλά με ένα χρόνο να απομένει στο συμβόλαιό του, ίσως χρειαστεί να συμβιβαστεί με περίπου 5 εκατομμύρια λίρες. Ακόμη και αυτό θα μπορούσε να αποδειχθεί πολύ δαπανηρό για την ΑΕΚ που θα δυσκολευόταν να καλύψει τους μισθούς των 60.000 λιρών (69,8 χιλιάδες ευρώ) την εβδομάδα του Βέστεργκααρντ, εκτός αν η Λέστερ σηκώσει μέρος αυτού του οικονομικού βάρους».

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε 23 παιχνίδια με τις «αλεπούδες» την περσινή σεζόν ενώ έχει αγωνιστεί σε Χονφεχάιμ, Γκλάντμπαχ, Σάουθαμπτον και Βέρντερ Βρέμης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ