Το 9% του Ελ Αραμπί, εξηγεί τι συμβαίνει με τον Μαροκινό…

Το 9% του Ελ Αραμπί, εξηγεί τι συμβαίνει με τον Μαροκινό…

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί πέτυχε και το 3ο γκολ του Ολυμπιακού στην Αυστρία, είναι φρέσκος, έχει δυνάμεις και όλα αυτά δεν είναι τυχαία.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην αγορά για την απόκτηση επιθετικού. Ισως και δύο παικτών για τη συγκεκριμένη θέση. Αλλά αυτό δεν αναιρεί όσα συμβαίνουν αυτό το διάστημα στην Αυστρία. Και ειδικά όσα συμβαίνουν με την ιδιάζουσα περίπτωση του Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Ενός εκ των δέκα κορυφαίων σκόρερ στην ιστορία του Ολυμπιακού. Ενός εμβληματικού αρχηγού για τους Ερυθρόλευκους, ο οποίος στα 36 του χρόνια, δείχνει ότι ίσως δεν έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου. Ή πως ακόμη κι αν έχει έρθει, ο ίδιος θα κάνει έξοδο με τρόπο εντυπωσιακό, εφάμιλλη με την αξία και την προσφορά του στους Πειραιώτες.

Διαβάστε επίσης: «Ερυθρόλευκος» και με τη… βούλα ο Τανούλης (pic)

Ο Ελ Αραμπί δεν έχει ξεκινήσει απλά καλά στην προετοιμασία του Ολυμπιακού. Τα τρία γκολ που έχει πετύχει έως τώρα, όλα όσα έχουν επιτύχει οι Ερυθρόλευκοι στα δύο πρώτα φιλικά τους παιχνίδια, δεν είναι κάτι που προκαλεί αίσθηση. Διότι ο έμπειρος στράικερ φρόντισε με τη συνολική παρουσία του να δείξει ότι δεν θα πουλήσει φθηνά το «τομάρι» του. Και είτε παραμείνει στον Πειραιά, είτε αποχωρήσει στην πορεία του καλοκαιριού, θα το κάνει με τρόπο εμφατικό.

Η επιβεβαίωσης της αποφασιστικότητας, ήρθε την πρώτη ημέρα της άφιξής του στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Στις πρώτες μετρήσεις των Ερυθρόλευκων, η κατάσταση του Ελ Αραμπί προκάλεσε συζητήσεις στους Ερυθρόλευκους. Για καλό.

Διότι όχι μόνο γύρισε έτοιμος για δουλειά, αλλά σωματικά ήταν στην καλύτερη κατάσταση των τελευταίων χρόνων. Με το σωματικό του λίπος να έχει πέσει κάτω από το 9% για πρώτη φορά από την ημέρα που φόρεσε τα Ερυθρόλευκα. Απόδειξη ότι το καλοκαίρι του, μόνο… ξεκούραση δεν περιλάμβανε.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ κατάλαβε σχεδόν αμέσως πως ο Γιουσέφ είναι σε κατάσταση ικανή να βοηθήσει σημαντικά τον Ολυμπιακό. Η εικόνα στις προπονήσεις ήταν τόσο καλή, που κανείς δεν το περίμενε. Ειδικά μετά την περσινή σεζόν, στην οποία ο Μαροκινός πέρασε ένα κακό διάστημα, ειδικά την περίοδο που δεν μπορούσε να βρει χρόνο συμμετοχής, λόγω της συνεχούς χρησιμοποίησης του Σεντρίκ Μπακαμπού.

Φέτος εκμεταλλεύεται το γεγονός πως έως τώρα η ομάδα δεν έχει άλλον σέντερ φορ, βρίσκει ρυθμό, έχει άριστη ψυχολογία και από τη στιγμή που σωματικά είναι καλά, αυτό τον έχει ανεβάσει εντυπωσιακά. Με τα αποτελέσματα να είναι ορατά.

Βεβαίως, θα πρέπει να θυμόμαστε ότι δεν έχουμε να κάνουμε με κάποιον ποδοσφαιριστή που δεν ξέρει τη… δουλειά. Τουναντίον, μιλάμε για έναν θρύλο του Ολυμπιακού. Που όσο φοράει τη φανέλα των Πειραιωτών, συνεχίσει να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα από όλους.

Στη διάρκεια της 4ετούς παρουσίας του στον Ολυμπιακό, ο Ελ Αραμπί έχει δημιουργήσει αριθμούς που δεν έχουν προηγούμενο. Σε συνολικά 200 παιχνίδια με τα Ερυθρόλευκα, σε όλες τις διοργανώσεις, ο Μαροκινός σέντερ φορ κατάφερε να πετύχει 88 γκολ, να μοιράσει 24 ασίστ και να φτάσει στο εκπληκτικό νούμερο 1 γκολ/ασίστ ανά 101 λεπτά συμμετοχής!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ