Βέστερλο – ΠΑΟΚ 3-2: Αυλαία με ήττα για τον Δικέφαλο στην Ολλανδία

Βέστερλο – ΠΑΟΚ 3-2: Αυλαία με ήττα για τον Δικέφαλο στην Ολλανδία

Έπειτα από ένα χορταστικό ματς ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 3-2 από την Βέστερλο στο τελευταίο του φιλικό τεστ επί Ολλανδικού εδάφους...

Σε ένα ματς με χορταστικό ρυθμό στο οποίο σημειώθηκαν πέντε γκολ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 3-2 από την Βέστερλο στο τελευταίο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους.

Πολλά αμυντικά θέματα για τον Δικέφαλο του Βορρά, με τους Βέλγους να του χτυπούν το «καμπνάκι» ενόψει Μπεϊτάρ. Νάρεϊ και Μπράντον τα γκολ της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Διαβάστε επίσης: Ποτέ ξανά (φαινόμενα) Ρέαμπτσιουκ…

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με γκολ με το… καλησπέρα, με τον Σβαμπ να ανοίγει ωραία στα αριστερά για το Ράφα Σοάρες, η σέντρα του οποίου αξιοποιήθηκε πλήρως από τον Νάρεϊ που πλάσαρε τον Γκίλεκενς για το 1-0.

Ωστόσο η εικόνα του αγώνα στη συνέχεια άλλαξε άρδην με τους Βέλγους να γυρνούν τούμπα το ματς μέσα σε δύο λεπτά (14′, 16′) με σκόρερ τους Ματσουάο και Γιούο.

Πριν συμπληρωθεί το 20λεπτο, ο ΠΑΟΚ έφερε εκ νέου ισορροπία στο ματς με προβολή του Μπράντον μετά από γύρισμα του Νάρεϊ για το 2-2 του ημιχρόνου.

Σε διαφορετικό ύφος το β΄ημίχρονο, με το παιχνίδι να πηγαίνει περισσότερο στη δύναμη και στις προσωπικές μονομαχίες, χωρίς καμία αξιοσημείωτη ευκαιρία εκατέρωθεν.

Η Βέστερλο ολοκλήρωσε την μεγάλη ανατροπή χάρη στο πλασέ του Ντάτσι στο 64′, με το 3-2 να είναι το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων
ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Κετζιόρα (63’ Λύρατζης), Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Ρ. Σοάρες (75’ Βιεϊρίνια), Τσιγγάρας, Σβαμπ, Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ (63’ Ρικάρντο), Μπράντον (77’ Γκορντεζιάνι), Π. Τζίμας (63’ Κανίς)

Βέστερλο (Γ. Ντε Ρουκ): Γκίλεκενς, Φιξέλ, Μπος, Μάντσεν, Γκιουμουσκαγιά, Γιόου, Ντάτσι, Ταγκίρ, Γιορντάνοφ, Νόισταντερ, Ματσούο

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι Σμέκενς, Κάστρο, Φαν Χάουτ και Ρέτζιτς

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ