ΕΠΣΔΑ: «Ευχαριστούμε τον Ολυμπιακό για τη βοήθειά του» (pics)

ΕΠΣΔΑ: «Ευχαριστούμε τον Ολυμπιακό για τη βοήθειά του» (pics)

Ο Ολυμπιακός κάλυψε τα έξοδα για την αγορά αθλητικού ιματισμού και η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Αττικής ευχαρίστησε τους Πειραιώτες και τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τη βοήθειά τους.

Ο Ολυμπιακός από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στη Μάνδρα και πρόσφερε απλόχερα τη βοήθειά του στους πλημμυροπαθείς. Οι «ερυθρόλευκοι» στάθηκαν δίπλα στους συνανθρώπους μας και τους βοήθησαν με όλες τους τις δυνάμεις.

Οι Πειραιώτες εκτός από τους κατοίκους της περιοχής, βοήθησαν έμπρακτα και την Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Αττικής, καλύπτοντας τα έξοδα για την αγορά αθλητικού ιματισμού, ο οποίος δόθηκε στα πληγέντα σωματεία από τις φονικές πλημμύρες.

Η ΕΠΣΔΑ με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό και τον ισχυρό άνδρα του  συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη, για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣΔΑ:

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Αττικής μοίρασε σήμερα πλούσιο αθλητικό ιματισμό στους παράγοντες των πληγέντων σωματείων από τις καταστροφικές πλημμύρες του Νοεμβρίου του 2017 σε Μάνδρα, Μαγούλα και Νέα Πέραμο, αλλά και στα τμήματα υποδομής της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής.

Ο εξοπλισμός αποτέλεσε εξ ολοκλήρου ευγενική χορηγία της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο πρόεδρος της ΕΠΣΔΑ, Μιχάλης Τζανόπουλος, και το Δ.Σ. ευχαριστούν θερμά τον Ολυμπιακό και προσωπικά τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά τους.

Με εκτίμηση
Ο πρόεδρος της ΕΠΣΔΑ
Μιχάλης Τζανόπουλος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ