ΠΑΟΚ: Η Τζένοα δίνει μέχρι και 2 εκατομμύρια για τον Νάρεϊ σύμφωνα με τους Ιταλούς

ΠΑΟΚ: Η Τζένοα δίνει μέχρι και 2 εκατομμύρια για τον Νάρεϊ σύμφωνα με τους Ιταλούς

Για ενδεχόμενη πρόταση της Τζένοα ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ στον ΠΑΟΚ για τον Κάλεμπ Νάρεϊ κάνει λόγο το «calciomercato».

Έτοιμη να καταθέσει πρόταση στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Κάλεμπ Νάρεϊ παρουσιάζεται η Τζένοα σύμφωνα με τους Ιταλούς.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «calciomercato» η Τζένοα είναι έτοιμη να προσφέρει στον ΠΑΟΚ μέχρι και 2 εκατομμύρια ευρώ (1,5 εκατ. + 500 χιλ. σε μορφή μπόνους) για τον Κάλεμπ Νάρεϊ, ενώ ισχυρίζεται πως ενδιαφέρον για τον παίκτη του «δικεφάλλου του Βορρά» εκδηλώνεται και από ομάδες της Γερμανίας, της Ολλανδία και της Τουρκίας.

Διαβάστε επίσης: Φάκελος γκαρντ για τον Ολυμπιακό: Ο Μίχαϊλιουκ και οι άλλοι

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει: «Πρόκειται για έναν ακραίο επιθετικό που μπορεί να παίξει και ως ακραίος μπακ. Ο Γερμανός με καταγωγή από το Τόγκο, Κάλεντ Νάρεϊ, αγωνίζεται σήμερα στον ΠΑΟΚ και την Ελλάδα.»

Την περασμένη σεζόν ο Νάρεϊ ήταν ένας από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές στα σχέδια του Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον 28χρονο να έχει ενεργή συμμετοχή σε 19 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις, στέλνοτας ο ίδιος την μπάλα στα δίχτυα οκτώ φορές. Συνολικά, στον έναν χρόνο παρουσίας του στην Θεσσαλονίκη έχει 35 συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ σε όλες τις διοργανώσεις καταγράφοντας περισσότερα από 2.500 λεπτά, ενώ ξεκίνησε βασικός σε 25 αγώνες όσον αφορά το πρωτάθλημα της Super League.

Παράλληλα, ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του Λουτσέσκου την περασμένη σεζόν στο πρωτάθλημα, μαζί με τον έτερο ακραίο της ομάδας Αντίγια Ζίβκοβιτς, με 7 τέρματα και ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες του ως ο παίκτης της χρονιάς του ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2022/23.

Παρακάτω το δημοσίευμα του «calciomercato»:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ