«Η Φιορεντίνα ενδιαφέρεται για Βούκοβιτς και Γιάνκοβιτς»

«Η Φιορεντίνα ενδιαφέρεται για Βούκοβιτς και Γιάνκοβιτς»

Μετά τον Ερυθρό Αστέρα και την Μπολόνια, μια ακόμα ιταλική ομάδα φέρεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Γιάγκος Βούκοβιτς. Ο Σέρβος αμυντικός τον χειμώνα δόθηκε ως δανεικός από τον Ολυμπιακό στη Βερόνα, η οποία ωστόσο υποβιβάστηκε και δύσκολα θα πληρώσει τα 2,5 εκατ. ευρώ που υπάρχουν ως οψιόν αγοράς. Ως εκ τούτου, ο παίκτης […]

Μετά τον Ερυθρό Αστέρα και την Μπολόνια, μια ακόμα ιταλική ομάδα φέρεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Γιάγκος Βούκοβιτς.

Ο Σέρβος αμυντικός τον χειμώνα δόθηκε ως δανεικός από τον Ολυμπιακό στη Βερόνα, η οποία ωστόσο υποβιβάστηκε και δύσκολα θα πληρώσει τα 2,5 εκατ. ευρώ που υπάρχουν ως οψιόν αγοράς. Ως εκ τούτου, ο παίκτης θα πρέπει να επιστρέψει στον Πειραιά, με τον Πέδρο Μαρτίνς να μην τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν.

Ο Πορτογάλος μπορεί να μην τον έχει στα πλάνα του, ωστόσο, πολλές ιταλικές ομάδες ερίζουν για την απόκτησή του. Πριν λίγες ημέρες είχε ακουστεί πως ενδιαφέρεται η Μπολόνια, με τους Ιταλούς πλέον να προσθέτουν στη λίστα και τη Φιορεντίνα, ενώ από κοντά παρακολουθούν την υπόθεσή του οι Τζένοα και Ουντινέζε.

Η Φιορεντίνα είναι η τελευταία χρονικά ομάδα που εξέφρασε το ενδιαφέρον της για τον υψηλόσωμο Σέρβο, ο οποίος πάντως δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2020. Οι «βιόλα» εκτός από τον Βούκοβιτς, φέρονται να ενδιαφέρονται και για έναν ακόμα πρώην «ερυθρόλευκο» άσο. Ο λόγος για τον Μάρκο Γιάνκοβιτς, ο οποίος πέρασε από τα τμήματα υποδομής των Πειραιωτών.

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τα χρώματα της ομάδας του Βελιγραδίου και σύμφωνα με τους Σέρβους το όνομά του φιγουράρει στη μεταγραφική λίστα της ιταλικής ομάδας. Ο Μάρκοβιτς τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε συνολικά σε 40 παιχνίδια, έχοντας 6 γκολ και 9 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ