Για νεαρό χαφ της Ουρακάν ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός σύμφωνα με Αργεντινό δημοσιογράφο (pic & vid)

Για νεαρό χαφ της Ουρακάν ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός σύμφωνα με Αργεντινό δημοσιογράφο (pic & vid)

Ο γνωστός δημοσιογράφος, Θέσαρ Λουίς Μέρλο, αποκαλύπτει ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον 21χρονο αμυντικό μέσο της Ουρακάν, Σαντιάγκο Έζε.

Ο Ολυμπιακός κινείται σε πολλά ταμπλό στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, με τους Αντόνιο Κορδόν και Ντιέγκο Μαρτίνεθ να έχουν απλώσει τα δίχτυα τους στην Ισπανία, αλλά να έχουν στραμμένο το βλέμμα τους και στην αγορά της Λατινικής Αμερικής.

Σύμφωνα λοιπόν με τον έγκυρο Αργεντινό δημοσιογράφο, Θέσαρ Λουίς Μέρλο, οι Πειραιώτες είναι μεταξύ των ομάδων που έχουν δείξει ενδιαφέρον για έναν νεαρό χαφ της Ουρακάν που έχει ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του. Ο λόγος για τον 21χρονο, Σαντιάγκο Έζε, που όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει από την ομάδα της Αργεντινής και εκτός του Ολυμπιακού, αρέσει στην Άντερλεχτ, σε μία πορτογαλική ομάδα και σε άλλες δύο ισπανικές.

Διαβάστε επίσης: Το ελληνικό σχέδιο του Μπαρτζώκα

Ο Έζε έχει συμβόλαιο με την Ουρακάν μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2024, αλλά δύσκολα θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του. Τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 33 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει σκοράρει πέντε φορές, όντας μάλιστα εκ των αρχηγών της ομάδας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ