Αρνήθηκε νέα σούπερ πρόταση για Λιβάι η ΑΕΚ και «τρέχει» να τον… δέσει

Αρνήθηκε νέα σούπερ πρόταση για Λιβάι η ΑΕΚ και «τρέχει» να τον… δέσει

Μεγάλη κινητικότητα υπάρχει στην ΑΕΚ αναφορικά με τον Λιβάι, με την Ένωση να αρνείται νέα σούπερ πρόταση για να τον παραχωρήσει και να ετοιμάζεται να του προσφέρει νέο πολύ βελτιωμένο συμβόλαιο.

Ο Λιβάι Γκαρσία είναι ένα από τα πιο καυτά μεταγραφικά ονόματα της Superleague και της ΑΕΚ συγκεκριμένα. Η χρονιά καριέρας που έκανε αγωνιζόμενος σαν επιθετικός στην σεζόν που οδήγησε σε νταμπλ της Ένωσης, έχει στρέψει πολλά βλέμματα πάνω του.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης ήδη απέρριψε πολύ καλή πρόταση της Λανς που άγγιζε τα 17.5 εκατομμύρια ευρώ και όπως φαίνεται τις προηγούμενες ημέρες είπε «όχι» σε μια ακόμα μεγαλύτερη που ήταν κοντά στα 22 εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε επίσης: «Σφαγή» για Μίχαϊλιουκ: Στο κόλπο και η Ρεάλ για τον «εκλεκτό» του Ολυμπιακού! (pic)

Στην Ένωση πιστεύουν πως η φετινή θα είναι σεζόν… εκτόξευσης για τον 25χρονο επιθετικό και σίγουρα με την προοπτική της Ευρώπης, τον θέλουν στο ρόστερ τους. Από τη μια για να παρουσιάσουν μια όσο το δυνατόν καλύτερη ομάδα μιας και ο παίκτης αρέσει πάρα πολύ στον Αλμέιδα και από την άλλη γιατί πιστεύουν πως μπορούν να δεχθούν στο άμεσο ή το μεσοπρόθεσμο μέλλον μια ακόμα καλύτερη πρόταση για τον ποδοσφαιριστή.

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως η ΑΕΚ έχει το 60% των δικαιωμάτων του παίκτης με το υπόλοιπο 40% να ανήκει στην προηγούμενη ομάδα του την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.

Για να το καταφέρουν αυτό όμως στην Ένωση (το συμβόλαιο του Λιβάι λήγει το καλοκαίρι του 2025), αυξάνοντας και την άνεση τους στις διαπραγματεύσεις αλλά και για να έχουν παράλληλα τον παίκτη χαρούμενο και απερίσπαστο στο ποδόσφαιρο, σκοπεύουν άμεσα, ακόμα και μέσα στο καλοκαίρι να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο με αισθητά αυξημένες απολαβές, μιας και οι τρέχουσες είναι κοντά στις 500.000 ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ