«Πιέζει για Ράφα Μιρ η Βαλένθια»

«Πιέζει για Ράφα Μιρ η Βαλένθια»

Νέο δημοσίευμα από την Ισπανία αποκαλύπτει πως η Βαλένθια πιέζει «ασφυκτικά» για την απόκτηση του Ράφα Μιρ, ο οποίος έχει ακουστεί και για τον Ολυμπιακό.

Το «σίριαλ» στην υπόθεση του Ράφα Μιρ συνεχίζεται. Στο κόλπο για την απόκτηση του παίκτη έχουν μπει τις τελευταίες εβδομάδες Άγιαξ, Βαλένθια και Ολυμπιακός, όμως σημερινό δημοσίευμα της Mundo Deportivo αναφέρει πως οι «νυχτερίδες» είναι αυτές που ενδιαφέρονται και πιέζουν περισσότερο για τον 26χρονο επιθετικό της Σεβίλλης.

Στα θετικά για την Βαλένθια είναι ότι ο νυν τεχνικός της, Ρούμπεν Μπαχάρα γνωρίζει καλά τον Ράφα Μιρ με τον οποίον έιχε συνεργαστεί στο παρελθόν όταν ο παίκτης βρισκόταν ακόμη στις ακαδημίες της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα

Μάλιστα σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα η Βαλένθια (που πιθανώς να τον πάρει δανεικό), είναι πρόθυμη να αναλάβει εξ ολοκλήρου τον μισθό του Ισπανού, με την Σεβίλλη όμως να ζητάει παραπάνω πράγματα. Πιο συγκεκριμένα θέλουν είτε κάποιο μεγάλο ποσό για να τον πουλήσει είτε να τοποθετηθεί υποχρεωτική οψιόν αγοράς μετά την λήξη του δανεισμού.

Επίσης γίνεται αναφορά στον ίδιο τον παίκτη ο οποίος φαίνεται να έχει δώσει το «πράσινο φως» για την μετακίνηση του στο «Μεστάγια» και το προτιμάει από την περίπτωση του Άγιαξ ή της Μαγιόρκα η οποία εμπλέκεται επίσης.

Την περασμένη σεζόν ο Μιρ πέτυχε 8 γκολ για λογαριασμό της Σεβίλλης, ενώ έχει ξεκινήσει και στην προετοιμασία της ομάδας της Ανδαλουσίας, έχοντας παίξει σε δύο παιχνίδια (το ένα 90λεπτο), βάζοντας μάλιστα και ένα γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ