Παναιτωλικός: Υπέγραψε για ένα χρόνο τον Πέδρο Σίλβα Τορεχόν

Παναιτωλικός: Υπέγραψε για ένα χρόνο τον Πέδρο Σίλβα Τορεχόν

Στον Παναιτωλικό για ένα χρόνο ο Πέδρο Σίλβα Τορεχόν, με τον Αργεντινό αριστερό μπακ να αποτελεί προσωπική επιλογή του Γκάμπριελ Σούρερ.

Στην ανακοίνωση του αριστερού μπακ Πέδρο Σίλβα Τορεχόν προχώρησε ο Παναιτωλικός, με τον παίκτη να βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας, μέχρι τον Ιούνη του 2024. Ο 26χρονος Τορεχόν, είναι προϊόν των ακαδημιών της Μπόκα Τζούνιορς και αποτελεί προσωπική επιλογή του προπονητή της ομάδας του Αγρινίου, Γκάμπριελ Σούρερ, για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Έτσι, ο Τορεχόν έγινε το πέμπτο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Παναιτωλικού, μετά τους Μπρούνο Ντουάρτε, Σέρχιο Ντίαζ, Μάριο Οικονόμου και Στέφανο Καπίνο, οι οποίοι έχουν υπογράψει στο σύλλογο από το Αγρίνιο ως ελεύθεροι.

Διαβάστε επίσης: Ξέραμε από πέρσι που βρίσκεται η αχίλλειος πτέρνα του Ολυμπιακού…

Η ανακοίνωση του Παναιτωλικού αναφέρει:

«Στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας εντάχθηκε ο Πέδρο Σίλβα Τορεχόν (Pedro Silva Torrejón) υπογράφοντας συμβόλαιο ενός έτους. Γεννήθηκε στις 25.01.1997 στην Αργεντινή και αγωνίζεται ως αριστερός ακραίος αμυντικός. Άρχισε την καριέρα του στη Μπόκα Τζούνιορς και στη συνέχεια αγωνίστηκε με δανεισμό στη Μίντλεσμπρο και στην Ολίμπο. Από το 2019 ανήκε στη Μπόστον Ρίβερ της Ουρουγουάης.»

Την περασμένη σεζόν αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Μπόστον Ρίβερ, ο Τορεχόν πραγματοποίησε 18 συμμετοχές με τον σύλλογο της Ουρουγουάης σε όλες τις διοργανώσεις , πετυχαίνοντας 1 γκολ σε 1.377′ λεπτά συνολικής παρουσίας στον αγωνιστικό χώρο δίνοντας και 2 ασίστ.  Συνολικά, στα 4 χρόνια παρουσίας του στον σύλλογο αγωνίστηκε 124 φορές, μοίρασε 14 ασίστ, πέτυχε 1 γκολ  σε 10.315′ λεπτά συμμετοχής.  Τον συνολικό αριθμό συμμετοχών τον έφτασε αγωνιζόμενος κυρίως ως αριστερός μπακ, ενώ σε 10 περιπτώσεις κλήθηκε να παίξει στη θέση του κεντρικού αμυντικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ