Άρης: Έρχεται στη Θεσσαλονίκη ο Λορέν Μορόν

Άρης: Έρχεται στη Θεσσαλονίκη ο Λορέν Μορόν

Αύριο (20/07) αναμένεται να προσγειωθεί στη Θεσσαλονίκη για τον Άρη ο Λορέν Μορόν, προκείμενου να τελειώσει και τυπικά τη μεταγραφή του.

Η συμφωνία του Άρη με τον Λορέν Μορόν είναι δεδομένη και μάλιστα προβλέπει διετές συμβόλαιο συνεργασίας, γι’ αυτό και ο 29χρονος σέντερ φορ αναμένεται αύριο (20/07) να πάρει το αεροπλάνο για τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να τελειώσει και το τυπικά η μεταγραφή του από τη Μπέτις.

Εκείνο που απέμενε για να φτάσει η υπόθεση του Μορόν σ’ αυτό το σημείο ήταν να βρεθεί η «χρυσή» τομή μεταξύ των δύο συλλόγων όσον αφορά την αποζημίωση που θα εισπράξει η ισπανική ομάδα, καθώς ο παίκτης δεσμεύεται με την Μπέτις με συμβόλαιο έως και το καλοκαίρι του 2024.

Διαβάστε επίσης: Μια ανάσα απο τον Σενγκέλια ο Παναθηναϊκός

Είναι προφανές πλέον ότι οι δύο πλευρές συμφώνησαν ως προς τους οικονομικούς όρους για την έκδοση του διαζυγίου καθώς ο 29χρονος αναμένεται αύριο (20/7) στη Θεσσαλονίκη και είναι πιθανό να πάει κατευθείαν στο «Κλ. Βικελίδης» για να παρακολουθήσει τον φιλικό αγώνα με τον Εθνικό Άχνας που θα αποτελέσει και την «πρόβα τζενεράλε» πριν τον πρώτο επίσημο αγώνα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ