AEK : «Μάτια» της Στουτγκάρδης για Μπακάκη!

AEK : «Μάτια» της Στουτγκάρδης για Μπακάκη!

Η γερμανική ομάδα παρακολουθεί στενά τον άσο της ΑΕΚ.

Ο Μιχάλης Μπακάκης πραγματοποιεί μια εντυπωσιακή σεζόν με την ΑΕΚ, κάνοντας μεγάλα παιχνίδια και έχοντας σταθερή απόδοση, σε όποια θέση κι αν κλήθηκε να αγωνιστεί. Καθώς ο διεθνής άσος έχει χρησιμοποιηθεί φέτος τόσο σαν δεξί μπακ, όσο και σαν αριστερό. Ενώ σε κάποια ματς τον είδαμε να γίνεται και τρίτο στόπερ.

Τα παραπάνω προφανώς και έχουν κάνει τον Μανόλο Χιμένεθ να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, βρίσκοντας στο πρόσωπο του Μπακάκη το «πολυεργαλείο» που θέλει για τα μετόπισθεν. Όμως οι επιδόσεις του Έλληνα άσου έχουν ξεπεράσει τα σύνορα της ΑΕΚ και του εγχώριου ποδοσφαίρου μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μπακάκης έχει μπει για τα καλά στο στόχαστρο της γερμανικής Στουτγκάρδης, που μάλιστα φέρεται να έχει «τσεκάρει» από κοντά τον άσο της Ένωσης! Ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχουν γερμανικά «μάτια» και στον τελικό κυπέλλου, προκειμένου το σκάουτινγκ της Στουτγκάρδης να γίνει λεπτομερέστερο. Κάτι που αν συμβεί, ίσως να αποτελέσει και προάγγελο εξελίξεων για την υπόθεση, που δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να πάρει επίσημη μορφή. Με την γερμανική ομάδα να κάνει δηλαδή κίνηση για την απόκτηση του Μπακάκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ