Κωδικός Αγκιμπού: Τι θα κάνει ο Μαρτίνεθ με τον Καμαρά- Όχι του Ολυμπιακού σε πρόταση από την Αυστρία

Κωδικός Αγκιμπού: Τι θα κάνει ο Μαρτίνεθ με τον Καμαρά- Όχι του Ολυμπιακού σε πρόταση από την Αυστρία

Ο Αγκιμπού Καμαρά είναι πλέον διαθέσιμος για τον Ολυμπιακό. Και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ αποφασίζει.

«Όχι» απάντησε ο Ολυμπιακός στην Ραπίντ Βιέννης, στην πρόταση που κατέθεσαν οι Αυστριακοί για τον Αγκιμπού Καμαρά. «Όχι» σε πρώτη φάση απάντησε και στο αίτημα του Ατρόμητου να κρατήσει τον διεθνή μέσο «δανεικό» στο Περιστέρι και τη νέα χρονιά.

Γιατί; Διότι προφανώς ο νεαρός άσσος θα περάσει και αυτός από την διαδικασία αξιολόγησης του Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Τον ήθελε μαζί του στην προετοιμασία ο Ισπανός προπονητής τον Αγκιμπού αλλά κατέστη εφικτό μιας και ως τα μέσα του Ιούλη βρέθηκε στο Μαρόκο για το U-23 Africa Cup of Nations.

Διαβάστε επίσης: Σε… τεντωμένο σκοινί ο ΠΑΟΚ: Γιατί ο Μπότο είναι το δέντρο και όχι το δάσος

Εκεί όπου μάλιστα παρέα με τον Αλγκασίμ Μπα οδήγησαν την Γουινέα ως τους «4» της διοργάνωσης. Πλέον όμως είναι κανονικά στη βάση του στον Ρέντη. Και εκεί θα είναι από αύριο και ο Ολυμπιακός μιας και έπειτα από διήμερο ρεπό ο Μαρτίνεθ έχει προγραμματίσει την πρώτη προπόνηση μετά την επιστροφή το απόγευμα του Σαββάτου.

Θα έχει λοιπόν ενδιαφέρον να δούμε αν ο Αγκιμπού Καμαρά θα ακολουθήσει κανονικά το πρόγραμμα της ή αν θα βρεθεί και εκείνος μαζί με τους «κομμένους». Η αίσθηση που υπάρχει είναι πως ο διεθνής άσος θα ενσωματωθεί κανονικά στην ομάδα και μάλιστα ότι είναι πολύ πιθανό να ταξιδέψει την Τρίτη με την αποστολή στην Βρετανία για τα φιλικά με τους Ρέιντζερς (26/7) και τη Νόριτς (29/7).

Αυτά όμως πρέπει πρώτα να επιβεβαιωθούν. Ταιριάζει πάντως ο Αγκιμπού στο στιλ ποδοσφαίρου που προσπαθεί να περάσει ο 42χρονος προπονητής. Και έχει και την ικανότητα να αγωνίζεται σε πολλές και διαφορετικές θέσεις από τα μισά του γηπέδου και πέρα. Θα έχει ενδιαφέρον λοιπόν αν όντως ο Μαρτίνεθ του δώσει μια ευκαιρία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ