Στο κόλπο για Αλεξανδρόπουλο ο Ολυμπιακός- Δύο σημαντικές λεπτομέρειες για την υπόθεση

Στο κόλπο για Αλεξανδρόπουλο ο Ολυμπιακός- Δύο σημαντικές λεπτομέρειες για την υπόθεση

Οι Πορτογάλοι επιμένουν πως ο Ολυμπιακός είναι στο «παιχνίδι» της απόκτησης του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου.

Σε μεταγραφικές ώρες ο Ολυμπιακός και κάθε πληροφορία έχει προφανώς το ενδιαφέρον της. Πολλώ δε μάλλον όταν αυτή αφορά έναν από τους καλύτερους νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές και δη τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο.

Έχουν μπει πολλοί και διάφοροι στο κόλπο για την απόκτηση του 22χρονου κεντρικού χαφ μετά την απόφαση της Σπόρτινγκ Λισαβόνας να τον «κόψει» από την καλοκαιρινή της προετοιμασία και επί της ουσίας να τον… βγάλει στην αγορά.

Διαβάστε επίσης: Ανακοίνωσε Λαρεντζάκη μέχρι το 2026 με επικό βίντεο ο Ολυμπιακός (vid)

Οι Πορτογάλοι λοιπόν επιμένουν ότι ανάμεσα στους υποψήφιους μνηστήρες είναι και ο Ολυμπιακός του Ντιέγκο Μαρτίνεθ που έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τη Σπόρτινγκ, με ένα κλαμπ που πριν από μερικά χρόνια η σχέση του πέρασε από σαράντα κύματα (για τη γνωστή υπόθεση του Ντανιέλ Ποντένσε).

Έχει αποκατασταθεί φυσικά ο… δίαυλος -7,5 εκατ ευρώ έδωσε ο Ολυμπιακός στους Πορτογάλους για τον σπουδαίο winger που είχε καταθέσει προσφυγή και είχε αναχωρήσει σαν ελεύθερος έπειτα από ένα πολύ σοβαρό επεισόδιο με οπαδούς στο αθλητικό κέντρο της ομάδας-.

Υπάρχει λοιπόν και καλή σχέση και όπως φαίνεται υπάρχει ενδιαφέρον και από τον ίδιο τον Αλεξανδρόπουλο στην προοπτική της επιστροφής στην Ελλάδα ενδεχομένως μόνο για τον Ολυμπιακό (ο ίδιος δήλωσε δημόσια πως δεν γυρνά όταν διέρρευσε η πρόταση της ΑΕΚ).  Ο διεθνής άσος παίζει με άνεση και στο «6» αλλά και στο «8» και το κυριότερο; Έχει ένα χαρακτηριστικό που αυτή τη στιγμή λείπει από τη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού.

Την ταχύτητα σε συνδυασμό με το ύψος του (1.86μ). Φυσικά δεν είναι εύκολο να κλείσει μια συμφωνία όταν είναι εκεί μια σειρά από ομάδες που ενδιαφέρονται: Κοπεγχάγη, Νις, Στρασβούργο, ΑΕΚ κλπ σχηματίζουν μια ουρά που σαφώς και είναι υπολογίσιμη. Μένει να δούμε λοιπόν αν όντως πέρα από τον… καπνό των Πορτογάλων υπάρχει και φωτιά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ