Βάζουν Παγέ στο τραπέζι για τον Ολυμπιακό

Βάζουν Παγέ στο τραπέζι για τον Ολυμπιακό

Ο Ντιμίτρι Παγέ άφησε οριστικά την Μαρσέιγ και τα πρώτα ρεπορτάζ από την Γαλλία εμπλέκουν τον Ολυμπιακό

Μπορεί ο Ντιμίτρι Παγέ να γίνει ο… επόμενος Ματιέ Βαλμπουενά για τον Ολυμπιακό; Άγνωστό. Πάντως τα γαλλικά ΜΜΕ λίγη ώρα μετά την επισημοποίηση του διαζυγίου του με τη Μαρσέιγ υποστηρίζουν ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν ήδη δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του.

«Μετά από 326 συμμετοχές με τη Μαρσέιγ, με 78 γκολ και 95 ασίστ ο Παγέ θα συνεχίσει την καριέρα του. Δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιο θα είναι το μέλλον του, το σίγουρο όμως είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωση του» αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Ο 36χρονος παίζει εύκολα στο «10» αλλά και στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Πέρσι σε 27 ματς με τη Μαρσέιγ, έρχονταν κυρίως από τον πάγκο αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να πετύχει 4 γκολ και να μοιράσει 3 ασίστ. Θυμίζουμε ότι έχει 38 συμμετοχές στην εθνική Γαλλίας και βέβαια μια τεράστια καριέρα στο βιογραφικό του.

Αν όντως ασχολείται ο Ολυμπιακός με την περίπτωση του; Προφανώς έχει προταθεί. Τα υπόλοιπα όμως μπορεί να τα γνωρίζει μόνο ο Αντόνιο Κορδόν που ως εδώ αν έχει δείξει κάτι είναι πως σπάνια ανοίγει τα χαρτιά του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ