Το ESPN στέλνει τον Ιωαννίδη στη… Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Το ESPN στέλνει τον Ιωαννίδη στη… Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Την περίπτωση του Φώτη Ιωαννίδη προτείνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την ενίσχυση της επίθεσής της η ισπανική έκδοση του ESPN.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην αγορά για να καλύψει τη θέση του σέντερ φορ. Μια θέση στην οποία «πονάει» αρκετά τα τελευταία χρόνια και μέχρι στιγμής δεν έχει βρει την κατάλληλη λύση.

Ο Έρικ Τεν Χαγκ έχει στη λίστα του ορισμένους παίκτες, με τον Ραντάλ Κόλο Μουανί από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Μια περίπτωση που δεν είναι εύκολη καθώς οι «αετοί» ζητούν αρκετά χρήματα για να τον παραχωρήσουν.

Κι εδώ είναι που έρχεται το ESPN. Συγκεκριμένα η ισπανική του έκδοση, η οποία προτείνει στους «κόκκινους διαβόλους» ορισμένους παίκτες για να καλύψει το κενό που υπάρχει. Και μέσα σε αυτούς βρίσκεται ο Φώτης Ιωαννίδης του Παναθηναϊκού. Μαζί με τον Φολαρίν Μπάλογκουν.

Οι Ισπανοί τονίζουν πως πρόκειται για μια φθηνή επιλογή που μπορεί να δώσει λύσεις, επισημαίνοντας ότι ταιριάζει στο στυλ παίκτη που ψάχνει ο Ολλανδός τεχνικός, ενώ αναφέρονται και στα κατορθώματά του τη φετινή σεζόν με τη φανέλα του «τριφυλλιού».

«Παρότι δεν ήταν τόσο παραγωγικός όσο ο Κόλο Μουανί, ο 22χρονος επιθετικός ήταν κομβικός στο να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό στο να φτάσει στην καλύτερη επίδοση του στο πρωτάθλημα εδώ και εφτά χρόνια. Είναι εξαιρετικός ντριμπλέρ, σκόραρε εφτά γκολ και μοίρασε δύο ασίστ, ενώ πρόσφερε στην ομάδα τόσο ως βασικός, όσο και ερχόμενος από τον πάγκο», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Ισπανοί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ