Παναθηναϊκός: Προπονήθηκε ο Ιωαννίδης, παραμένει εκτός ο Τσέριν ενόψει Ράγιο

Παναθηναϊκός: Προπονήθηκε ο Ιωαννίδης, παραμένει εκτός ο Τσέριν ενόψει Ράγιο

Ο Φώτης Ιωαννίδης προπονήθηκε κανονικά και τη Δευτέρα και είναι στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το φιλικό κόντρα στη Ράγιο Βαγιεκάνο (18/07), ενώ ο Άνταμ Τσέριν συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Τρίτη (18/07) στην Λεωφόρο την ισπανική Ράγιο Βαγιεκάνο στο τελευταίο του φιλικό πριν τα παιχνίδια με την Ντνίπρο για τα προκριματικά του Champions League.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τον Φώτη Ιωαννίδη να συμμετέχει στο πρόγραμμα της προπόνησης της Δευτέρας, με τον διεθνή Έλληνα επιθετικό να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να βρίσκεται στη διάθεση του Σέρβου τεχνικού. Αντιθέτως ο Άνταμ Τσέριν συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα και παραμένει εκτός.

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η πρόταση του Ολυμπιακού σε Μίχαϊλιούκ – Μπήκε και το Μιλάνο στο κόλπο – Αποχώρησε η Βίρτους

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

«Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του τελευταίου φιλικού ματς με τη Ράγιο Βαγιεκάνο στο «Απ. Νικολαΐδης» την Τρίτη (18/7, 21.00). Στην προπόνηση της Δευτέρας οι Πράσινοι άρχισαν με προθέρμανση και συνέχισαν με rondo και ταχύτητες, ενώ ακολούθως έδωσαν έμφαση στην τακτική. Ο Τσέριν ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ