ΠΑΟΚ: Μέσα στους 100 υποψήφιους για το «Golden Boy» ο Κωνσταντέλιας (pic)

ΠΑΟΚ: Μέσα στους 100 υποψήφιους για το «Golden Boy» ο Κωνσταντέλιας (pic)

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, συμπεριλήφθηκε σε μία λίστα 100 υποψηφίων για το βραβείο «Golden Boy», ανάμεσα σε παίκτες παγκοσμίου κλάσης.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας με τις εμφανίσεις του από την πρώτη στιγμή που του έδωσε την ευκαιρία ο Ρασβάν Λουτσέσκου να παίξει στον ΠΑΟΚ, με τις ικανότητές του έχει κάνει ολόκληρη την ποδοσφαιρική Ελλάδα και όχι μόνο να παραμιλάει.

Πολύ γρήγορα η αξία του αναγνωρίστηκε και από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Γκουστάβο Πογέτ, ο οποίος τον κάλεσε στην Εθνική ομάδα και δίκαια θεωρείται ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ηλικίας του (20 χρονών).

Διαβάστε επίσης: Βόμβα Μίροτιτς: «Αποφάσισα ότι είναι καλύτερο να συνεχίσω την καριέρα μου εκτός Σερβίας»

Στην Ιταλία η «Tuttosport», εδώ και κάποια χρόνια δημιουργεί μία λίστα με τα κορυφαία νεαρά ταλέντα της Ευρώπης κάτω των 21 ετών και στη φετινή συμπεριέλαβε και τον μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ.

Ο Κωνσταντέλιας βρίσκεται σε αυτό τον κατάλογο ονομάτων, δίπλα σε παίκτες όπως οι Μουσιάλα και Μπέλιγχαμ, που είναι και τα φαβορί για να πάρουν το βραβείο «Golden Boy», αλλά και άλλα ταλέντα όπως ο Γκάβι, ο Βίρτζ, ο Σίμονς και το νέο απόκτημα της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Τούρκος Γκιουλέρ.

Η λίστα αυτών των 100 κορυφαίων ταλέντων έχει 4 τερματοφύλακες, 32 αμυντικούς, 42 μέσους και 22 επιθετικούς και η χώρα με τους περισσότερους εκπροσώπους είναι η Γαλλία με 16 ταλέντα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ