ΟΦΗ: Γαλάζια η νέα τρίτη φανέλα των Κρητικών (vid)

ΟΦΗ: Γαλάζια η νέα τρίτη φανέλα των Κρητικών (vid)

Γαλάζια η νέα τρίτη φανέλα του ΟΦΗ με τον γρύπα αντί του κανονικού σήματος στο στήθος.

Ο ΟΦΗ αποκάλυψε την νέα τρίτη φανέλα της σεζόν 2023/24, με το χρώμα της να είναι μπλε, όπως είχαν επιλέξει οι φίλοι της ομάδας νωρίτερα μέσα στη χρονιά.

Οι Κρητικοί επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν τον «Γρύπα του ΟΦΗ» στο σημείο της καρδιάς, όντας το δεύτερο σήμα του Ηρακλειώτικου συλλόγου, εκεί που στις υπόλοιπες φανέλες υπάρχει το πρώτο στρογγυλό σήμα του ΟΦΗ.

Διαβάστε επίσης: Από τον Ντομινίκ στον Τσίλντρες και τον Άιβερσον: Οι 10 σπουδαιότερες μεταγραφές από το ΝΒΑ στην Ευρώπη

Η σχετική ανακοίνωση των Κρητικών:

«Το γαλάζιο του ουρανού και το μπλε της θάλασσας της Κρήτης, είδαν στο χρώμα της εναλλακτικής φανέλας του ΟΦΗ, οι φίλαθλοι της ομάδας μας, που το επέλεξαν σε σχετική ψηφοφορία τον Μάρτιο!

Κι εκεί που χτυπά η καρδιά στέκεται περήφανος ο «Γρύπας του ΟΦΗ», ως ξάγρυπνος φρουρός αντιπροσωπεύοντας το θάρρος, την ταχύτητα, την ισχύ και τη βαριά κληρονομιά της ευλογημένης Κρήτης.

Ένα σύμβολο του ουράνιου κι επίγειου κόσμου. Ο Γρύπας του ΟΦΗ για πρώτη φορά στην ίδια εμφάνιση, μία δημιουργία της @sportswind_gr από ανακυκλώσιμα υλικά και την τεχνολογία dryCell.

Η εναλλακτική φανέλα του ΟΦΗ, είναι διαθέσιμη στη μπουτίκ “OFI Crete FC x @cosmossport στο “Γεντί Κουλέ” και στο κατάστημα Cosmossport 1821 στο Ηράκλειο!

Όλη η σειρά αγωνιστικών και lifestyle ρούχων της ομάδας, φέρουν το μοναδικό τρισδιάστατο υδατογράφημα αυθεντικότητας, με τον Θυρεό και το Γρύπα του ΟΦΗ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ