Ολυμπιακός: Απευθείας στη Σκωτία ο Κορδόν – Βοηθός του Μαρτίνεθ στο Σερβέτ – Γκενκ

Ολυμπιακός: Απευθείας στη Σκωτία ο Κορδόν – Βοηθός του Μαρτίνεθ στο Σερβέτ – Γκενκ

Ο Αντόνιο Κορδόν που βρίσκεται στην Ισπανία και θα «πετάξει» από εκεί για Σκωτία και ο «κατάσκοπος» του Ντιέγκο Μαρτίνεθ στην Ελβετία

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε το μεσημέρι για τη Μεγάλη Βρετανία, όπου θα δώσει ένα πολύ δυνατό φιλικό με τη Ρέιντζερς στη Σκωτία και λίγες μέρες αργότερα με τη Νόριτς στην Αγγλία.

Οι ερυθρόλευκοι θα τεστάρουν τις δυνάμεις τους στα δύο αυτά παιχνίδια ενόψει του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League, όπου θα αντιμετωπίσουν τον ηττημένο από το ζευγάρι της Σερβέτ με την Γκενκ.

Οι δύο ομάδες δίνουν το πρώτο τους παιχνίδι για τον δεύτερο προκριματικό του Champions League απόψε (21;30) και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει το μυαλό του στην Ελβετία, προκειμένου να έχει μια πρώτη εικόνα σε σχέση με τον πιθανό αντίπαλο των Πειραιωτών στις 10 και στις 17 Αυγούστου.

Ο Ισπανός τεχνικός μάλιστα αναμένεται να στείλει έναν στενό συνεργάτη του να δει από κοντά τον πρώτο ματς στη Γενεύη, με σκοπό να διαβάσει ακόμη καλύτερα τον αντίπαλο του Ολυμπιακού.

Από εκει και πέρα, το ίδιο λογικά θα γίνει και στο Βέλγιο σε μια βδομάδα από σήμερα, με τον Μαρτίνεθ να μην μπορεί να βρεθεί ο ίδιος στο αποψινό ματς, διότι θα είναι στη Γλασκώβη με την αποστολή των Πειραιωτών για τα δύο φιλικά παιχνίδια.

Γιατί θα «πετάξει» απευθείας στη Σκωτία ο Κορδόν…

Ο Ολυμπιακός μπορεί να »πέταξε» σήμερα από το Ελευθέριος Βενιζέλος με προορισμό τη Γλασκώβη, όμως στο αεροπλάνο δεν ήταν ο Αντόνιο Κορδόν. Ο λόγος είναι ότι ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής δεν βρίσκεται στην Ελλάδα, αλλά στην Ισπανία.

Μετά την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του Ολυμπιακού στο Μιλς της Αυστρίας, ο Κορδόν δεν επέστρεψε στην Ελλάδα, αλλά στην πατρίδα του, όπου και είναι μέχρι σήμερα.

Ο λόγος είναι ότι επέστρεψε από τη Νότια Κορέα, όπου ζει μόνιμα η κόρη του. Παράλληλα, ωστόσο ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού βρίσκεται στην Ισπανία και για να δουλέψει διάφορες περιπτώσεις για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ