Η αποστολή του Ολυμπιακού για τα φιλικά με Ρέιντζερς και Νόριτς – Μέσα Φρέιρε και Μαντί Καμαρά

Η αποστολή του Ολυμπιακού για τα φιλικά με Ρέιντζερς και Νόριτς – Μέσα Φρέιρε και Μαντί Καμαρά

Ο Ολυμπιακός πετάει για τη Γλασκώβη, με τον Νικολάς Φρέιρε να κάνει την πρώτη του προπόνηση και να είναι στην αποστολή. Μέσα οι Καμαρά, εκτός τα παιδιά της ομάδας Β.

Ο Ολυμπιακός πετάει για τη Σκωτία και την Αγγλία, για τα φιλικά παιχνίδια με Ρέιντζερς (26/07, 21:45) και Νόριτς (29/07, 17:00). Δύο παιχνίδια που θα αποτελέσουν τα πιο σημαντικά τεστ ενόψει των ευρωπαϊκών αγώνων των Πειραιωτών στο Europa League. Αλλά παράλληλα θα αποτελέσουν και το πρώτο δείγμα γραφής του Νικολάς Φρέιρε.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ συμπεριέλαβε κανονικά τον 29χρονο κεντρικό αμυντικό στους ποδοσφαιριστές που ταξίδεψαν για τη Γλασκώβη. Μάλιστα, κ Φρέιρε έκανε και την πρώτη του προπόνηση με τους Ερυθρόλευκους το πρωί της Τρίτης, με τον Ισπανό τεχνικό να τον καλωσορίζει και να τον παρουσιάζει στην υπόλοιπη ομάδα.

Στην αποστολή για πρώτη φορά μετά από έναν χρόνο και οι δύο Καμαρά του Ολυμπιακού. Ο Μάντι επέστρεψε από τη Ρόμα και πλέον είναι καλά και έτοιμος να πάρει χρόνο συμμετοχής, για να είναι έτοιμος στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ενώ ο Μαρτίνεθ δείχνει μεγάλη εμπιστοσύνη και στον Αγκιμπού Καμαρά, ο οποίος επίσης θα αγωνιστεί πιθανότατα και στα δύο ματς.

Εκτός του αγώνα με τη Ρέιντζερς θα μείνει ο Ινμπόμ Χουάνγκ, ο οποίος έχει χάσει αρκετές προπονήσεις. Αλλά το πλάνο είναι ο Νοτιοκορεάτης να πάρει χρόνο συμμετοχής κόντρα στη Νόριτς και για αυτόν τον λόγο ταξίδεψε με την ομάδα. Στο τσάρτερ και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, ο οποίος δήλωσε διαθέσιμος και για τα δύο ματς.

Από εκεί και πέρα, εκτός αποστολής για τα δύο παιχνίδια στο Ηνωμένο Βασίλειο έμειναν οι Φίλιπ Ζινκερνάγκελ, Πέπε και Ζούμερ Μπουτούτσι, οι οποίοι ήδη προπονούνται με τους εκτός πλάνων παίκτες. Εκτός και τα τρία παιδιά από την ομάδα Β Πέτρος Μπαγκαλιάνης, Χρήστος Λιάτσος και Αλγκασίμ Μπα.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού:

Αγκιμπού Καμαρά, Ανδρούτσος, Ουσ. Μπα, Μπουχαλάκης, Καρβάλιο, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Φρέιρε, Ιμπόρα, Χουάνγκ, Μαντί Καμαρά, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδούδης, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Κίνι, Ραμόν, Ρέτσος, Ροντινέι, Τζολάκης, Βρουσάι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ