ΠΑΟΚ: Σταδιακή αύξηση στα εισιτήρια διαρκείας – 8.228 έχουν διατεθεί μέχρι σήμερα

ΠΑΟΚ: Σταδιακή αύξηση στα εισιτήρια διαρκείας – 8.228 έχουν διατεθεί μέχρι σήμερα

Αρχίζει και αποκτά ρυθμό η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας του ΠΑΟΚ, με την διοίκηση του δικεφάλου να ανακοινώνει πως έχουν διατεθεί 8.228 μέχρι σήμερα.

Σταδιακή άνοδος παρατηρείται στην πώληση των εισιτηρίων διαρκείας του ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2023/24, με την ΠΑΕ να ανακοινώνει πως έχει πουλήσει 8.228, με τον αριθμό αυτό να αναμένεται να αυξηθεί από αύριο Πέμπτη (27/07) καθώς ο δικέφαλος του βορρά θα δώσει το πρώτο επίσημο παιχνίδι απέναντι στη Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ στο γήπεδο της Τούμπας.

Φυσικά, οι ιθύνοντες του συλλόγου αναμένουν αύξηση των πωλήσεων εισιτηρίων διαρκείας καθώς όλο και πλησιάζει η ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος της Super League.

Διαβάστε επίσης: Πάει για το «μπαμ» με Ερνανγκόμεθ ο Παναθηναϊκός! (vid)

Σύμφωνα με ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και αύριο θα γίνονται κανονικά παραλαβές εισιτηρίων, ενώ η διαδικασία θα επανεκκινήσει τη Δευτέρα. Υπενθυμίζουμε πως στην πρεμιέρα του Ελληνικού πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο της Τούμπας ενώ αν ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπεϊτάρ, τον περιμένει η Χάϊντουκ Σπλιτ του Μάρκο Λιβάγια στον 3ο προκριματικό του Κόνφερενς Λιγκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ