Οριστικό: Έρχεται στον Ολυμπιακό ο Κένεντι – Όλες οι λεπτομέρειες

Οριστικό: Έρχεται στον Ολυμπιακό ο Κένεντι – Όλες οι λεπτομέρειες

Ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει σε όλα με τη Βαγιαδολίδ για την απόκτηση του Κένεντι και είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί το deal.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην τελική ευθεία για να ολοκληρώσει την απόκτηση του Κένεντι από τη Βαγιαδολίδ, αφού σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία οι ερυθρόλευκοι τα έχουν βρει σε όλα τόσο με την ομάδα όσο και με τον Βραζιλιάνο winger.

Ο Κένεντι είναι ο «εκλεκτός» του Ντιέγκο Μαρτίνεθ για τα άκρα της επίθεσης, με τον Ισπανό τεχνικό των Πειραιωτών να έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον 27χρονο ακραίο. Η μεταγραφή είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί με τον Βραζιλιάνο να έρχεται στο λιμάνι με τη μορφή δανεισμού για μία σεζόν, με τους ερυθρόλευκους να διατηρούν οψιόν αγοράς του παίκτη για το επόμενο καλοκαίρι.

Η τέταρτη κίνηση του Ολυμπιακού βρίσκεται στα διαδικαστικά της ολοκλήρωσης της, αφού υπάρχει πλήρη συμφωνία με τη Βαγιαδολίδ και με τον παίκτη ο οποίος θέλει να αποχωρήσει. Μετά τον Κίνι ο Μαρτίνεθ θα φέρει στον Ολυμπιακό ακόμη έναν ποδοσφαιριστή που γνωρίζει πολύ καλά από την εποχή που ήταν προπονητής στη Γρανάδα, με τον Κένεντι μάλιστα να διανύει μια τρομερή χρονιά στην ισπανική ομάδα τότε έχοντας 44 συμμετοχές, 8 γκολ και 6 ασίστ.

O Ρόμπερτ Κένεντι Νούνες ντο Νασιμέντο, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στις 8 Φεβρουαρίου του 1996 στην πόλη Σάντα Ρίτα της Βραζιλίας και έμαθε τα μυστικά του ποδοσφαίρου στην ακαδημία της Φλουμινένσε. Κ17, Κ20 και μετέπειτα στην πρώτη ομάδα του βραζιλιάνικου συλλόγου. Μέχρι το 2015 όταν η Τσέλσι έβγαλε από τα ταμεία της 8 εκατ. ευρώ και τον έφερε στην Ευρώπη. Από εκεί και πέρα, έχει αγωνιστεί σε Νιούκαστλ, Γουότφορντ, Χετάφε και Φλαμένγκο μεταξύ άλλων.

Μέχρι το περασμένο καλοκαίρι όταν πουλήθηκε στην Βαγιαδολίδ έναντι 500.000 €. Με την ισπανική ομάδα αγωνίστηκε σε 13 παιχνίδια, έχοντας 1 ασίστ. Το συμβόλαιο που είχε υπογράψει ήταν μέχρι το 2027, αλλά ο υποβιβασμός της Βαγιαδολίδ στη La Liga 2 άλλαξε τα δεδομένα, αφού του δίνει τη δυνατότητα να αποχωρήσει από την ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ