Άρης: Ενίσχυση από τη «Μασία» για το τεχνικό τιμ του Τερζή

Άρης: Ενίσχυση από τη «Μασία» για το τεχνικό τιμ του Τερζή

Ο 35χρονος Αλμπέρτ Πουίγκ Αλκάιντε αναμένεται ενσωματωθεί στο τεχνικό τιμ του Άρη, με τον Ισπανό προπονητή να μετρά 16 χρόνια εργασίας στην «μασία».

Ενίσχυση στο τεχνικό τιμ του Τόλη Τερζή στον Άρη, με τους «κίτρινους» να δώσει τα χέρια με τον 35χρονο Ισπανό προπονητή, Αλμπέρτ Πουίγκ Αλκάιντε, ο οποίος αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ώστε να ξεκινήσει η συνεργασία των δύο πλευρών.

Πρόκειται για ένα προπονητή που έχει δουλέψει 16 συναπτά έτη στη περίφημη ακαδημία της Μπαρτσελόνα («μασία»), έχοντας καλύψει και το πόστο του αναλυτή ποδοσφαίρου πέρα από το να κάθεται στην άκρη του πάγκου.

Διαβάστε επίσης: Όλα τα δεδομένα για Μίχαϊλιουκ – Πιέζει ασφυκτικά ο Παναθηναϊκός! (vids)

Το βιογραφικό του Ισπανού προπονητή που θα γίνει μέλος του τεχνικού τιμ του Άρη δεν σταματά εδώ κι αυτό διότι στο παρελθόν είχε αναλάβει το σκάουτινγκ των νεαρών των ποδοσφαιριστών, όντας εκείνος που έκανε και τις σχετικές προσεγγίσεις.

Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA A από τη σεζόν 2020-21 αλλά και Bachelor στην αθλητική παιδαγωγική, τη φυσική αγωγή, τη σωματική δραστηριότητα και στις αθλητικές επιστήμες. Επίσης, έχει δουλέψει στα τμήματα υποδομής των Εσπανιόλ, Αθλέτικ Σαντ Τζουστ και Μπλάνες.

Με τη συμφωνία των δύο πλευρών να θεωρείται δεδομένη, εκείνο που χρειάζεται αποσαφήνιση είναι ο ακριβής ρόλος στο τεχνικό επιτελείο του Τόλη Τερζή στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ