Εκτός αποστολής ο Ράφα Μπορέ (pic)

Εκτός αποστολής ο Ράφα Μπορέ (pic)

Ο 27χρονος στράικερ, για τον οποίο φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση ο Ολυμπιακός, έμεινε εκτός αποστολής από το φιλικό της Άιντραχτ Φρανκφούρτης με την Φίτεσε.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό για τον Ράφα Μπορέ και τον Ολυμπιακό, ο οποίος σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Αργεντινός δημοσιογράφος, Σέζαρ Λουίς Μερλό, έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τον 27χρονο επιθετικό.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο Κολομβιανός στράικερ δεν θα παραμείνει στον γερμανικό σύλλογο και ο Ολυμπιακός, μαζί με την Λυόν, είναι οι δύο ομάδες που έχουν καταθέσει προτάσεις για την απόκτηση του Λατινοαμερικάνου φορ της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Διαβάστε επίσης: Ο Ολυμπιακός της νέας σεζόν: Τα «υπερόπλα» στα χέρια του Μπαρτζώκα και ο παράγοντας… Σίκμα

Οι εξελίξεις στην υπόθεση του Ράφα Μπορέ μάλιστα είναι ραγδαίες, καθώς ο 27χρονος επιθετικός έμεινε εκτός αποστολής από το σημερινό φιλικό της Άιντραχτ Φρανκφούρτης με την Φίτεσε, μετά από απόφαση του προπονητή του Ντίνο Τοπμέλερ, γεγονός που δείχνει ότι θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η αποχώρησή του από την γερμανική ομάδα.

Απομένει να φανεί ποιο θα είναι το μέλλον του Ράφα Μπορέ, με τον Ολυμπιακό να μην επιβεβαιώνει το σχετικό ρεπορτάζ που τον θέλει να έχει καταθέσει πρόταση στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, με τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό, πάντως, να τονίζουν ότι πρωταρχικός στόχος του 27χρονου επιθετικού είναι να συνεχίσει σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, όπως είναι το γαλλικό στο οποίο αγωνίζεται η Λυόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ