Διήμερο ρεπό και μετά… Ντιναμό για την ΑΕΚ – Εξετάσεις στην Αθήνα για Βίντα

Διήμερο ρεπό και μετά… Ντιναμό για την ΑΕΚ – Εξετάσεις στην Αθήνα για Βίντα

Ο Ματίας Αλμέιδα δίνει δύο μέρες ρεπό στους παίκτες της ΑΕΚ πριν τα δύο μεγάλα ματς με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ ενώ ο Ντομαγκόι Βίντα θα υποβληθεί σε εξετάσεις στην Αθήνα για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματός του.

Η ΑΕΚ πέρασε με επιτυχία και το τελευταίο τεστ πριν τα προκριματικά του Champions League καθώς επικράτησε με 3-1 της Τράμπζονσπορ στην Τουρκία πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση. Στις 00.30 η αποστολή της Ένωσης θα «πετάξει» με πτήση τσάρτερ για την Αθήνα και στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές θα έχουν διήμερο ρεπό.

Ο Ματίας Αλμέιδα θέλει να γεμίσουν τις μπαταρίες τους οι παίκτες του και από Τετάρτη (2/8, 19:00) θα επιστρέψουν στα Σπάτα για να ξεκινήσουν την προετοιμασία ενόψει της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Με την επιστροφή στην Ελλάδα θα υποβληθεί σε εξετάσεις ο Ντομαγκόι Βίντα που αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από το φιλικό.

Διαβάστε επίσης: Ο Έντι Τζόνσον «στέλνει» τον Ναν στον Ολυμπιακό (pic)

Στην ΑΕΚ υπάρχει αγωνία για την κατάσταση του Κροάτη αμυντικού, ωστόσο κάποια εκτίμηση δεν μπορεί να γίνει τώρα. Κάποιο άλλο πρόβλημα δεν υπάρχει πάντως για την Ένωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ