Άρης: Πρώτη επιλογή ο Ανεμπά

Άρης: Πρώτη επιλογή ο Ανεμπά

Ο 24χρονος Γάλλος κεντρικός αμυντικός, που έμεινε ελεύθερος από τη Σοσό, βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τους κιτρινόμαυρους.

O Ισμαήλ Ανεμπά είναι ο κεντρικός αμυντικός που θέλει να φέρει στη Θεσσαλονίκη ο Άρης. Ο 24χρονος Γάλλος κεντρικός αμυντικός αποτελεί την πρώτη επιλογή των κιτρινόμαυρων, ενώ οι δυο πλευρές βρίσκονται, σύμφωνα με πληροφορίες, στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων.

Ο ποδοσφαιριστής έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από την  Σοσό, όπου αγωνιζόταν τα δυο τελευταία χρόνια, ενώ προέρχεται από «γεμάτη» σεζόν, με 30 συμμετοχές στη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι πριν από τη Σοσό είχε αγωνιστεί στη  Στρασμπούργκ.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: O Κέντρικ Ναν και οι free agent από το ΝΒΑ που είναι στη λίστα του Μπαρτζώκα (vids)

Ο Ανεμπά μπορεί να αγωνιστεί εκτός από στόπερ και στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής. Αν έχουν θετική έκβαση οι συζητήσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές, ο παίκτης αναμένεται να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη, για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο.

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι ο Ανεμπά αποτελεί την πρώτη επιλογή των ανθρώπων του Άρη, που έχουν στη λίστα τους, όμως, και ακόμα τρεις περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ