«Εκλεισε το deal, στην Κλαμπ Μπριζ ο Ζινκερνάγκελ»

«Εκλεισε το deal, στην Κλαμπ Μπριζ ο Ζινκερνάγκελ»

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό, η Κλαμπ Μπριζ τα βρήκε με τον Ολυμπιακό και ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ μετακομίζει στο Βέλγιο.

Δεδομένη θεωρούν πλέον στο εξωτερικό τη μεταγραφή του Φίλιπ Ζινκερνάγκελ στην Κλαμπ Μπριζ, καθώς σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ, η ομάδα του Βελγίου τα βρήκε σε όλα με τον Ολυμπιακό για τη μεταγραφή του Δανού μεσοεπιθετικού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Ολυμπιακός και η Κλαμπ Μπριζ βρίσκονται σε διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων και είναι πλέον θέμα χρόνου η ολοκλήρωση του τυπικού σκέλους της μεταγραφής του Φίλιπ Ζινκερνάγκελ στον βέλγικο σύλλογο.

Διαβάστε επίσης: Η αλήθεια για τον Κένεντι – «Ανέτοιμος» ο Βραζιλιάνος, πάει για άλλον ο Ολυμπιακός

Όπως τονίζουν οι Βέλγοι, η Κλαμπ Μπριζ παίρνει τον Φίλιπ Ζινκερνάγκελ με κανονική μεταγραφή και όχι με δανεισμό, με το ποσό του deal να ανέρχεται στα 3 εκατ. ευρώ + μπόνους.

Από τον Ολυμπιακό, όπως και στην αντίστοιχη περίπτωση του Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ (σ.σ με την Σπαρτάκ Μόσχας) τηρούν σιγή ιχθύος, χωρίς να επιβεβαιώνουν τα σχετικά ρεπορτάζ των Βέλγων.

Αξίζει να σημειωθεί πως προπονητής της Μπριζ είναι ο Ρόνι Ντέιλα, με τον οποίο ο Ζινκερνάγκελ κατέγραψε εξαιρετικές τη περασμένη σεζόν με τη φανέλα της Σταντάρ Λιέγης.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ