Παίρνει Αμερικανό στόπερ ο Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο εκλεκτός του Γιοβάνοβιτς (vid)

Παίρνει Αμερικανό στόπερ ο Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο εκλεκτός του Γιοβάνοβιτς (vid)

Οι Πράσινοι, σύμφωνα με τους Γάλλους, τα έχουν βρει με την Τρουά για την απόκτηση του Έρικ Πάλμερ Μπράουν.

Ετοιμος να προχωρήσει στην απόκτηση του Αμερικανού κεντρικού αμυντικού της Τρουά, Έρικ Πάλμερ Μπράουν, είναι ο Παναθηναϊκός!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο εξωτερικό, οι Πράσινοι που πανηγυρίζουν την πρόκριση στον 3ο γύρο των προκριματικών του Champions League, βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τη γαλλική ομάδα για την απόκτηση του 26χρονου σέντερ μπακ (24/4/1997), με τον υψηλόσωμο στόπερ να αποτελεί τον εκλεκτό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το κέντρο της άμυνας του Τριφυλλιού.

Διαβάστε επίσης: Ο Ολυμπιακός έκλεισε Πορόζο – Στην Ελλάδα ο διεθνής στόπερ από το Εκουαδόρ (vids)

Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός (1.86 μ.) πέρσι ήταν βασικός στην Τρουά και ολοκλήρωσε τη σεζόν με 38 συμμετοχές, αλλά δεν κατάφερε να σώσει τη γαλλική ομάδα από τον υποβιβασμό. Ενας υποβιβασμός που έφερε εξελίξεις και στη δική του περίπτωση, με τον Παναθηναϊκό να εκμεταλλεύεται την κατάσταση και να βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στην απόκτησή του.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Έρικ Πάλμερ Μπράουν από το 2018 έως το 2022 άνηκε στην Μάντσεστερ Σίτι, η οποία τον απέκτησε από την Κάνσας Σίτι, αλλά δεν πραγματοποίησε ούτε μια συμμετοχή με τα χρώματα της βρετανικής ομάδας, η οποία τον παραχωρούσε συνεχώς ως δανεικό. Τον Αύγουστο του 2021 τον έδωσε στην Τρουά και τον Φεβρουάριο του 2022 πήγε μόνιμα στη γαλλική ομάδα, ως ελεύθερος, υπογράφοντας μέχρι το 2024.

Συνολικά με την Τρουά είχε 60 συμμετοχές, ενώ στην καριέρα του έχει αγωνιστεί επίσης μεταξύ άλλων σε Αούστρια Βιέννης, Μπρέντα και Πόρτο. Συνολικά έχει 197 ματς, με 4 γκολ και 1 ασίστ. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Έρικ Πάλμερ Μπράουν είναι διεθνής με την εθνική ομάδα των ΗΠΑ και έχει καταγράψει 4 συμμετοχές με το εθνόσημο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο εξωτερικό, ο Παναθηναϊκός θα τον αποκτήσει με ένα ποσό κοντά στο 1 εκατ. ευρώ, με τον δεξιοπόδαρο Αμερικανό να ξεχωρίζει για την αλτικότητα και την δυναμικότητά του. Στοιχεία που ξεχώρισε ο Παναθηναϊκός, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να ζητάει την απόκτηση του, για να πλαισιώσει τους Σένκεφελντ, Μάγκνουσον και Γεντβάι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ