Γιοβάνοβιτς: «Ήταν πολύπλοκο παιχνίδι – Θα διεκδικήσουμε πολλά περισσότερα στο Champions League» (vid)

Γιοβάνοβιτς: «Ήταν πολύπλοκο παιχνίδι – Θα διεκδικήσουμε πολλά περισσότερα στο Champions League» (vid)

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε για την πρόκριση επί της Ντνίπρο και για τις βλέψεις του Παναθηναϊκού στα προκριματικά του Champions League.

Ο Παναθηναικός αγχώθηκε, αλλά τελικά πήρε την πρόκριση επί της Ντνίπρο και θα παίξει με τη Μαρσέιγ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV μετά το ματς και τόνισε πως οι «πράσινοι» είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν πολλά περισσότερα σε αυτή τη διοργάνωση.

Διαβάστε επίσης: Ο Ολυμπιακός έκλεισε Πορόζο – Στην Ελλάδα ο διεθνής στόπερ από το Εκουαδόρ (vids)

Όσα είπε ο Γιοβάνοβιτς:

«Θα διεκδικήσουμε πολλά περισσότερα στο Champions League, θα το διεκδικήσουμε μέχρι το τέλος. Εκείνο που έχει σημασία είναι ότι μετά από αρκετά χρόνια είμαστε ξανά Ευρώπη εκεί που αρμόζει στον Παναθηναϊκό. Για μένα είναι πολύ σημαντική ημέρα, έπεσε ένα τεράστιο βάρος που είχα πάνω μου αυτά τα δύο χρόνια με κάποια πράγματα που είχα πει όταν είχα έρθει στον Παναθηναϊκό. Έστω για μια ημέρα μπορώ να ανασάνω, να κοουτσάρω μία μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός και με αυτά που έχω πει έπρεπε να ανταποκριθούμε όλοι. Πολύ σημαντική ημέρα για όλους μας η σημερινή» τόνισε ο τεχνικός του τριφυλλιού.

Για την Ντνίπρο: «Βγάλαμε έξω μια πολύ καλή ομάδα, αυτό είναι δεδομένο, αν της δώσεις λίγο χώρο, αν κάνεις λίγα λάθη, αν δεν είσαι πιεστικός στην άμυνα μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα. Ήταν πολύπλοκο παιχνίδι, είναι καλό που τελείωσε όπως θέλαμε και είμαστε στην επόμενη φάση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ