Πανσερραϊκός: Ανακοίνωσε τον Τσέχο κεντρικό αμυντικό Τόμας Χάγιεκ

Πανσερραϊκός: Ανακοίνωσε τον Τσέχο κεντρικό αμυντικό Τόμας Χάγιεκ

Παίκτης του Πανσερραϊκού είναι με κάθε επισημότητα ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός Τόμας Χάγιεκ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μονοετής διάρκειας.

Ενίσχυση στα «μετόπισθεν» για τον Πανσερραϊκό καθώς η νεοφώτιστη ομάδα της Super League ανακοίνωσε την απόκτηση του έμπειρου κεντρικού αμυντικού, Τόμας Χάγιεκ.

Ο 31χρονος Τσέχος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας με την ομάδα των Σερρών και υπέγραψε ως ελεύθερος καθώς είχε αποδεσμευτεί αρχές Ιουλίου από την ολλανδική Φίτεσε.

Διαβάστε επίσης: Συμφωνία σε όλα: Παίκτης του Ολυμπιακού ο Αλεξανδρόπουλος – Με οψιόν 4.000.000 €, έρχεται και υπογράφει

Ο Χάγιεκ, είναι αριστεροπόδαρος ωστόσο μπορεί με ευκολία να αγωνιστεί και στις δύο θέσεις του στόπερ. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Φάσταβ Ζλιν, την ομάδα της πόλης που μεγάλωσε, ενώ έχει φορέσει και τις φανέλες Χράντετς Κράλοβε, Μλάντα Μπόλεσλαβ και Βικτόρια Πλζεν με την οποία έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα της χώρας του τη σεζόν 2017/18.

Το καλοκαίρι του 2019 η Φίτεσε τον αγόρασε από την τσέχικη ομάδα έναντι 400 χιλιάδων ευρώ και με τον ολλανδικό σύλλογο ο Χάγιεκ αγωνίστηκε 61 φορές.

Η ανακοίνωση του Πανσερραϊκού:

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον Τσέχο ποδοσφαιριστή Τόμας Χάγιεκ, ο οποίος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με την ομάδα μας.

Ο Τόμας Χάγιεκ είναι γεννημένος στις 01/12/1991 στο Ζλιν της Τσεχίας, έχει ύψος 1.87 και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Από το 2019 και μέχρι τον Ιούνιο αγωνιζόταν στην Ολλανδία με την φανέλα της Φίτεσε, έχοντας συνολικά 61 συμμετοχές και 1 γκολ, εκ των οποίων οι 9 στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Νωρίτερα αγωνιζόταν στην Τσεχία με τις φανέλες των Μλάντα Μπόλεσλαβ, Βικτόρ Πλζέν, Χράντετς Κράλοβε και Ζλιν, μετρώντας συνολικά 174 συμμετοχές και 3 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Τόμας, καλώς ήρθες στον Πανσερραϊκό.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ