Η Σπόρτινγκ λέει «ναι» στον Ολυμπιακό για Αλεξανδρόπουλο – Θετικός και ο Ελληνας μέσος

Η Σπόρτινγκ λέει «ναι» στον Ολυμπιακό για Αλεξανδρόπουλο – Θετικός και ο Ελληνας μέσος

Οι Ερυθρόλευκοι κινούνται δυναμικά για να αποκτήσουν τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο

Η υπόθεση «Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος» δεν είναι νέα για τον Ολυμπιακό. Αλλά είναι πολύ συγκεκριμένη. Και πολύ σοβαρή. Με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως οι επαφές μεταξύ των Πειραιωτών και της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, δεν είναι απλά προχωρημένες, αλλά σε επίπεδο που να μπορεί κάποιος να πει ότι ουσιαστικά έχουν μπει οι βάσεις για να πραγματοποιηθεί η μετακίνηση του δυναμικού μέσου.

Οι πληροφορίες είναι συγκεκριμένες. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε επαφή εδώ και πολλές ημέρες με τη Σπόρτινγκ για το μέλλον του 22χρονου μέσου. Και οι επαφές αυτές απέχουν πολύ από το να είναι… τυπικές. Είναι ουσιαστικές και όπως επιβεβαιώνεται από την Πορτογαλία, οι Πειραιώτες έχουν σχεδόν συμφωνήσει σε όλα με τα «Λιοντάρια της Λισσαβόνας», ώστε ο ποδοσφαιριστής να μετακομίσει στον Πειραιά. Για να το θέσουμε σωστά, η ομάδα από την Πορτογαλία, έχει πει το ΟΚ στον Ολυμπιακό, εάν είναι θετικός και ο ποδοσφαιριστής. Με τη σημείωση πως στις… λεπτομέρειες δεν θα τα χαλάσουν.

Διαβάστε επίσης: «Επίσημη πρόταση της Τράμπζονσπορ για Μασούρα»

Με τον Ολυμπιακό να επιθυμεί την άμεση απόκτηση του παίκτη, ακόμη και με δανεισμό, αλλά με τον σύλλογο να έχει τον πρώτο και μοναδικό λόγο για το μέλλον του. Καθώς τον θέλει για πολλά χρόνια εδώ.

Οι ίδιες πληροφορίες επιβεβαιώνουν ότι όσα κυκλοφορούσαν από την Πορτογαλία (και από… Ελλάδα μεριά) πως επειδή ο Αλεξανδρόπουλος απέρριψε την ΑΕΚ, έκανε το ίδιο και με τον Ολυμπιακό, είναι μια ιστορία χωρίς δράκο. Ο Ελληνας μέσος δεν έχει πει το «ναι» επίσημα στους Ερυθρόλευκους, αλλά πηγές από το περιβάλλον του επιβεβαιώνουν πως μόνο αρνητικός δεν είναι στο ενδεχόμενο να γυρίσει στην Ελλάδα για λογαριασμό της ομάδας του Μεγάλου Λιμανιού. Και αυτό είναι κάτι που πλέον δεν είναι μυστικό.

Πού βρισκόμαστε, λοιπόν; Όπως προκύπτει από την Πορτογαλία, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να βρει οριστική συμφωνία με τον Αλεξανδρόπουλο. Και μόλις αυτό συμβεί, ο «γάμος» θα συντελεστεί. ΕΝας «γάμος»… λογικός: Ο Αλεξανδρόπουλος είναι από τους καλύτερους νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές, οι Πειραιώτες προφανώς και έχουν ανοιχτά τα μάτια τους για αυτές τις περιπτώσεις άρα, το ένα θα φέρει το άλλο…

Υπενθυμίζεται ότι Σπόρτινγκ τον αγόρασε πέρσι από τον Παναθηναϊκό με 4 εκατ ευρώ. Σε αυτή τη πρώτη του χρονιά στη Λισαβόνα όμως ο νεαρός μέσος είχε μόλις 13 συμμετοχές, σε μια ομάδα γεμάτη λύσεις στα χαφ και πλειάδα επιλογών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ