Ολυμπιακός: Αντίστροφη μέτρηση για Αλεξανδρόπουλο και Ελ Κααμπί

Ολυμπιακός: Αντίστροφη μέτρηση για Αλεξανδρόπουλο και Ελ Κααμπί

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει το διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» με την απόκτηση του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο και του Αγιούμπ Ελ Καμπί για τη θέση του φορ

Ο Ολυμπιακός προχωράει σε δύο σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις, καθώς έχει έρθει σε πλήρη συμφωνία με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την απόκτηση του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου, ενώ είναι μια ανάσα από το οριστικό deal και για να φέρει στο λιμάνι τον Αγιούμπ Ελ Καμπί.

Τα μεταγραφικά πλάνα των ερυθρόλευκων βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες να προχωρήσουν στην ολοκλήρωση των δύο σημαντικών μεταγραφών. Όπως έχετε διαβάσει από to10.gr, για τον Έλληνα μέσο απομένουν μόνο οι λεπτομέρειες για να επισημοποιηθεί το deal και να επιστρέψει στην Ελλάδα, ενώ και με τον Μαροκινό επιθετικό φαίνεται πως η υπόθεση θα έχει θετική κατάληξη.

Οι Πειραιώτες μετά την επισημοποίηση της απόκτησης του Τζάκσον Πορόζο το βράδυ της Τετάρτης, ετοιμάζονται να ολοκληρώσουν σήμερα (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) το διπλό τους «χτύπημα» με τον Ελ Κααμπί, που έμεινε ελεύθερος από τη Χατάισπορ, να είναι ο «εκλεκτός» για να πλαισιώσει τον Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Αλεξανδρόπουλος θα έρθει στον Ολυμπιακό ως δανεικός με οψιόν αγοράς στα 4 εκατομμύρια ευρώ από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και εφόσον περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις θα υπογράψει το συμβόλαιο του με τους Πειραιώτες και θα ανακοινωθεί σε μια σπουδαία συμφωνία που έκλεισε ο Αντόνιο Κορδόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ