Ανακοινώνεται η μεγάλη μεταγραφή: Περνάει ιατρικές εξετάσεις ο Αλεξανδρόπουλος και υπογράφει στον Ολυμπιακό

Ανακοινώνεται η μεγάλη μεταγραφή: Περνάει ιατρικές εξετάσεις ο Αλεξανδρόπουλος και υπογράφει στον Ολυμπιακό

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος περνάει από ιατρικές εξετάσεις, υπογράφει και ανακοινώνεται από τον Ολυμπιακό...

Στην Αθήνα βρίσκεται από την Πέμπτη ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεγάλη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Ο Έλληνας μέσος έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Πειραιώτες και αναμένεται να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να ανακοινωθεί.

Όπως διαβάσατε από to10.gr την Τετάρτη, ο Ολυμπιακός τα έχει βρει με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την απόκτηση του Αλεξανδρόπουλου με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο και οψιόν για το επόμενο καλοκαίρι που ορίστηκε στα 4.000.000 ευρώ.

Ο 21χρονος χαφ είναι στην Ελλάδα από τα ξημερώματα της Πέμπτης και απομένει μόνο το τυπικό για να επισημοποιήσει το deal με τον Ολυμπιακό και να επιστρέψει στην Ελλάδα μετά από έναν χρόνο στην Πορτογαλία.

Συγκεκριμένα, το καλοκαίρι του 2022 μετακόμισε στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας έναντι 4.000.000. Την περσινή σεζόν έπαιξε 13 φορές, όμως σταδιακά έχασε τη θέση του στο ρόστερ της πρώτης ομάδας και φέτος δεν μετείχε στην προετοιμασία της. Αξίζει να σημειωθεί πως με τα «λιοντάρια» της Λισαβόνας έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ