Ο Δημάτος αποθεώνει τον Γκαρσία (pic)

Ο Δημάτος αποθεώνει τον Γκαρσία (pic)

Η όμορφη ανάρτηση του Αντρέα Δημάτου για τον Λιβάι Γκαρσία ως άνθρωπο.

Ο Λιβάι Γκαρσία ανανέωσε με την ΑΕΚ μέχρι το 2028 και ο Αντρέας Δημάτος αναφέρθηκε σε εκείνον με τα καλύτερα λόγια μέσω ανάρτησης στα social media.

Ο πρώην διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, εκθείασε τον χαρακτήρα το άσου από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο, αναφέροντας ένα περιστατικό από όταν είχε πρωτοέρθει στην ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Τα δεδομένα για τη 12αδα της Εθνικής: Ποιοι είναι «σίγουροι», ποιοι θα «κοπούν» και το κεφάλαιο… Γιάννης

Η ανάρτηση του Δημάτου:

«Η ανανέωση του συμβολαίου του Λιβάι Γκαρσία, πέραν του τι πιστεύει ο καθένας για το συμφέρον της ΑΕΚ και του ίδιου του ποδοσφαιριστή, έχει και μια ακόμα σημαντική παράμετρο που πρέπει άπαντες να σεβαστούν. Ο Λιβάι, πίσω από το μόνιμα χαμογελαστό του πρόσωπο, είναι τόσο σεμνό παιδί που με το θέμα αυτό στον αέρα δεν θα μπορούσε καν να διαχειριστεί την εσαεί παραμονή του στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας. Δεν θα άντεχε για πολύ από πλευράς χαρακτήρα να είναι το Νο1 αντικείμενο συζήτησης μέσα στην ομάδα του. Και όσο πιο γρήγορα καταλαγιάσει η δική του μεταγραφική εκκρεμότητα με την επέκταση του συμβολαίου του, τόσο πιο πολύ θα ωφελήσει και τον ίδιο. Μιλάμε για ένα παιδί που όταν ήρθε στην ΑΕΚ μέσα στον κορωνοϊό είχε συμπληρώσει ένα χρόνο να δει την οικογένεια του και δεν ήθελε καν να απασχολεί την ομάδα με αυτό το… μικροπροβληματάκι!

Δεν νομίζω ότι αυτός ο χαρακτήρας μπορεί εύκολα να αλλάξει! Ούτε ότι το συγκεκριμένο παιδί μπορεί να αποτελέσει την εγωκεντρική ντίβα των κιτρινόμαυρων αποδυτηρίων, όσο τουλάχιστον παραμένει σε αυτά!

Καλή συνέχεια, Λιβάι!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ