Επίσημο: Στον Ολυμπιακό ο Αλεξανδρόπουλος! (pic)

Επίσημο: Στον Ολυμπιακό ο Αλεξανδρόπουλος! (pic)

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου.

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι και επίσημα πλέον ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, με τους Ερυθρόλευκους να ανακοινώνουν την απόκτηση του 21χρονου μέσου.

Ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο ως δανεικό από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αλλά όπως ενημερωθήκατε από to10.gr, στη συμφωνία των δύο συλλόγων υπάρχει επίσης οψιόν αγοράς 4 εκατ. ευρώ για το επόμενο καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης: Τα δεδομένα για τη 12αδα της Εθνικής: Ποιοι είναι «σίγουροι», ποιοι θα «κοπούν» και το κεφάλαιο… Γιάννης

Μια πολύ σημαντική μεταγραφή για τον Ολυμπιακό, ο οποίος προσθέτει στο ρόστερ του έναν ικανότατο μέσο, που θα βοηθήσει πολύ την ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ στα πολλά και σημαντικά παιχνίδια που θα δώσει τη φετινή σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς μέσου, Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου.

Γεννημένος στις 26 Νοεμβρίου 2001, τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, με απολογισμό τρεις συμμετοχές στο Champions League, έξι στο Πρωτάθλημα, τρεις στο Λιγκ Καπ και μία στο Κύπελλο.

Προτού πάρει μεταγραφή στην ομάδα της Πορτογαλίας, τον Αύγουστο του 2022, πρόλαβε να κάνει δύο συμμετοχές με τον Παναθηναϊκό σε Super League και προκριματικά Conference League.

Με τον Παναθηναϊκό πραγματοποίησε συνολικά 77 συμμετοχές και κατέκτησε ένα Κύπελλο. Εχει φορέσει επτά φορές τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας, ενώ έχει εκπροσωπήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σε επίπεδο U16, U17, U19 και U21.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ